Weekendje weg camping

»Weekendje weg camping
Weekendje weg camping2018-05-02T12:24:30+00:00

Wilt u gewoon even een weekendje weg in Nederland? Huur dan een vakantiehuisje in Overijssel op Familiecamping De Vossenburcht. Op deze camping, dichtbij Zwolle en Meppel, kun je gaan genieten van een comfortabel familieweekend. Je kunt er ook voor kiezen om gezamenlijk te kamperen. Waar je ook voor kiest, iedereen zal genieten van een weekendje weg op de camping.

Groepskamperen in Overijssel

Wat erg leuk is om te doen met een groep of tijdens een weekend met familie, is groepskamperen! Familiecamping de Vossenburcht biedt deze mogelijkheid aan. Het is namelijk mogelijk om een aantal kampeerplaatsen naast elkaar te reserveren. Tevens kan je op deze 4,5-sterren camping een gezamenlijke ruimte erbij huren. Zodat je naast elkaar kunt kamperen en ook gezellig bij elkaar kan zitten in een ruimte, bijvoorbeeld om gezellig spelletjes te doen of gezamenlijk te eten. Aan alles is gedacht op de leukste camping van Overijssel tijdens een weekendje weg. Camping De Vossenburcht heet iedereen van harte welkom voor een fijne vakantie. 

Van alles te beleven op deze camping

Tijdens een weekendje weg op deze camping in Overijssel met zwembad, zal je je niet snel vervelen. Want naast dat je kan afkoelen in het zwembad, kunnen de kinderen zich vermaken met het animatieteam en in de speeltuin. De volwassenen doen gezellig mee met de kinderen op deze familiecamping of komen tot rust op het terras van de camping. Weekendje weg op de camping met een grote groep? Geen probleem! Want voor bedrijfs-, familie of buurtfeesten, reünies en verjaardagen kun je ook terecht bij De Vossenburcht, vraag bijvoorbeeld eens naar de mogelijkheden voor een heerlijk buffet.

Omgeving camping Overijssel

Er is genoeg te beleven in de omgeving van De Vossenburcht. De camping ligt dichtbij Zwolle en Meppel, twee steden waar je goed kan winkelen, een terrasje kan pakken en monumentale panden kunt bezichtigen. En vaar eens met een bootje over de grachten van Meppel, erg leuk om te doen. Er zijn ook tal van leuke uitjes met groepen te ondernemen in Overijssel tijdens een weekendje weg. Camping De Vossenburcht is ideaal gelegen. 

Leuke uitjes met groepen in Overijssel:

  • Bezoek aan Attractiepark Slagharen
  • Bootje huren in Giethoorn voor groepen
  • Op avontuur in Wildlands Emmen
  • Wandelen of fietsen door de natuur
  • Paintballen of Boogschieten

Prijs & Beschikbaarheid