Faciliteiten van onze camping

Alles is aanwezig voor een zorgeloze vakantie op onze prachtige familiecamping in Overijssel. De ruime kampeerplaatsen op onze familiecamping in Overijssel zijn omringd door bosschages en voorzien van elektriciteit.  Tevens is er een verzorgstation voor campers en diverse voorzieningen die bij een familiecamping horen, zoals een buitenzwembad een overdekte speelplaats en recreatieteam.

  • Ruime standaard- en comfortplaatsen
  • Luxe 5-sterren sanitairgebouw
  • Verwarmd buitenzwembad en kleuterbad
  • Speeltuin met pannakooi, overdekte speelplaats, air trampoline en veel meer!
  • Recreatieprogramma tijdens Hemelvaart & Pinkstern en in het hoogseizoen

Faciliteiten

HTH LO Wres 8523

Buitenzwembad

Heerlijk zwemmen en spelen in ons verwarmd buitenzwembad. Is het een warme dag? Neem een verkoelende duik. Naast het zwembad is een ligweide. Lekker even met een boek op het terras zitten? Dat ligt aan het zwembad, dus je ziet je kinderen lekker zwemmen!

Snackbar en Brasserie

In onze horeca kun je heerlijk een hapje eten. Onze kok maakt de lekkerste a la carte gerechten voor je klaar. Liever een pizza of patat met een snack? Dat kan natuurlijk ook! Om direct op te eten of mee te nemen naar je tent of accommodatie.

Lees meer
HTH Lowres Vossenburcht 3968

Sanitair

Wat zijn wij trots op ons luxe sanitairgebouw! Een van de mooiste van Nederland… Je vindt hier natuurlijk douches en toiletten maar ook een kinderruimte, babyruimte en een ruimte voor mindervaliden. Ook is er een stortplaats voor het chemisch toilet! In ons sanitairgebouw is ook een wasserette te vinden.

Soekky stories copyright2023 fotocredits Miriam Verhagen Klinkhamer

Vosje en het honingbos

We hebben een superleuk gps-verhaal achter in het bos. Interactief en een leuk avontuur voor het hele gezin! 

HTH Vossenburcht Highres 9573

Fietsverhuur

De omgeving is prachtig om te verkennen op de fiets. Wij verhuren elektrische fietsen, gewone fietsen voor kinderen en volwassenen, mountainbikes en we hebben ook een bakfiets! Ook zijn er fietsen met kinderzitjes (voor- en achter). 

HTH Lowres Vossenburcht 3970

Animatie

Tijdens Hemelvaart & Pinksteren en het hoogseizoen hebben we een animatie team van TOP Animation. Ze organiseren de leukste activiteiten! Lekker dansen en springen, of we beginnen de dag creatief met een knutselwerk, we gaan een leuke sport/spel activiteit doen of we gaan op avontuur in de natuur! 

HTH LO Wres 8503

Overdekte speelplaats

Regent het? Of wil je lekker spelen in de schaduw? We hebben een overdekte speelplaats! Onze nieuwste trots. Hier kun je heerlijk klauteren en klimmen en spelen in het zand.

HTH Lowres Vossenburcht 3693

Speeltuin

Een pannakooi, airtrampolines, waterspeeltoestellen, tafeltennistafel; je kunt het allemaal vinden in onze speeltuin! Kinderen kunnen hier urenlang heerlijk spelen. Ook op onze kampeervelden zijn speeltoestellen te vinden!

HTH Vossenburcht Highres 9199

Elektrische Auto’s

We hebben op onze parkeerplaats ook een oplaadpunt voor elektrische auto’s. Deze is te vinden op parkeerplaats P1.