Groepskamperen met vrienden, familie of collega's op 1 veld

Groepskamperen met een groep vrienden, vriendinnen, familie, collega’s, leerlingen of groepskamperen met een andere groep? Boek dan een verblijf op Familiecamping De Vossenburcht en geniet met z’n allen van een prachtig vakantiepark! Met heerlijke kampeerplaatsen en vele voorzieningen die je met je groep kunt gebruiken en activiteiten die je met je groep kunt ondernemen! Verblijf je liever iets comfortabeler en luxer? Kies dan voor de comfortabele accommodaties op De Vossenburcht! De Vossenburcht beschikt overigens over een heuse groepsruimte die buiten de vakanties te huur is voor groepen. Kom je groepskamperen, dan is deze ruimte bijvoorbeeld de ideale gezamenlijke ontmoetingsplaats! Je kunt recreatiegebouw De Burcht afhuren als de ideale gezamenlijke ontmoetingsplaats per dagdeel of zelfs voor een weekend! Vraag ons naar de mogelijkheden.

Groepskamperen bij De Vossenburcht is ideaal voor families en caravanclubs, maar ook sportclubs en -teams, scholen en vriendengroepen zullen zich uitstekend vermaken!

Groepskamperen bij De Vossenburcht

  • Groepskamperen op ruime kampeerplaatsen en/of in comfortabele accommodaties
  • Ideale groepsruimte als ontmoetingsplaats
  • Veel faciliteiten en activiteiten om gebruik van te maken
  • Luxe sanitairgebouw
  • Camping met buitenzwembad
  • Prachtige omgeving voor activiteiten in de natuur
  • Veel leuke uitjes en activiteiten op korte afstand
Bekijk hier onze groepsruimte
HTH LO Wres 8344

Groepscamping met ruime kampeervelden

Groepskamperen kan bij De Vossenburcht op verschillende manieren. Allereerst is het bijvoorbeeld mogelijk om meerdere kampeerplaatsen bij elkaar te boeken, zodat jij tijdens jouw verblijf met je hele groep op een kampeerveld bij elkaar staat. Dit is misschien wel de meest gezellige manier van groepskamperen en haalt het echte kampeergevoel naar boven!

HTH LO Wres 8358

Groepskamperen in comfortabele huisjes

Wil je met een groep komen kamperen, maar hou je van iets meer luxe en comfort? Kom dan groepskamperen in één van onze prachtige accommodaties. Huur meerdere huisjes bij elkaar en creëer op die manier een echt groepsgevoel. De Vossenburcht beschikt over diverse soorten accommodaties, waaronder onze Boomhut, Staphorster Vakantiehuisjes, luxe stacaravans, Vossenlodges en onze Reestcottages!

HTH Lowres Vossenburcht 3573

Groepskamperen bij De Vossenburcht boeken

Wil je bij De Vossenburcht komen groepskamperen en genieten van heerlijke kampeerplaatsen, comfortabele huisjes, een fijne groepsruimte en veel faciliteiten en activiteiten? Neem vrijblijvend contact met ons op.