Het Leader-project “Avontuurlijk IJhorst”

Afgelopen jaar zijn wij bezig geweest met een mooi nieuw project; het Leader-project “Avontuurlijk IJhorst”. Het is gericht op de ontwikkeling van natuurlijk spelen, bijzonder overnachten en avontuurlijk beleven voor jong en oud rondom IJhorst en camping De Vossenburcht.

Op en om camping De Vossenburcht loopt de ontdekkingstocht “Vosje en het Honingbos”. Ook maken de overdekte speeltuin en de Voswachterslodges deel uit van dit bijzondere project. Het project is mogelijk gemaakt met steun vanuit het Europees Landbouwfonds (ELFPO), de provincie Overijssel en de gemeente Staphorst.

HTH LO Wres 8455

Overdekte speelplaats

Regent het? Geen probleem! Bij ons kan je nog steeds lekker spelen buiten in onze overdekte speelplaats. Onze nieuwste trots! Klimmen en klauteren, spelen met zand, heerlijk! Ook in de zomer is dit speelpaleis een uitkomst; je zit heerlijk in de schaduw. De overdekte speelplaats ligt in onze speeltuin, bij onze brasserie met terras en ook naast onze zwembad en pannakooi. Dus je kunt de hele dag lekker spelen!

HTH LO Wres 8472

Vosje en Het Honingbos

Ga met het hele gezin op avontuur met vosje en zijn vriendjes en ontdek wat er zo bijzonder is in het honingbos!

Het is nog vroeg in de ochtend als vosje wakker wordt en er een lichtje in zijn ogen schijnt. Het is niet de zon, maar iets anders. Hij besluit om op avontuur te gaan en komt onderweg nieuwe vriendjes tegen.

Beleef met zijn allen het avontuur en ontdek wat dit lichtje is. Kinderen lopen samen met de ouders op en rond ons park dit mooie avontuur en worden helemaal meegenomen in dit fijne en ook een beetje spannende verhaal. Start: bij ons op de camping achter in het bos.

Leeftijd: vanaf 3 jaar samen met ouders
Tijdsduur: ongeveer 1,5 uur
Begin meteen! Link naar de Soekky stories app: https://soekkystories.nl/app-chooser

Soekky stories copyright2023 fotocredits Miriam Verhagen Klinkhamer

Onze partners

Het project is mogelijk gemaakt met steun vanuit het Europees Landbouwfonds (ELFPO), de provincie Overijssel en de gemeente Staphorst.

Avontuurlijk ijhorst

Onze trots: een overdekte speelplaats