Kindercamping Nederland

Bijzondere kindercamping Nederland

Kindercamping Nederland

Kindercamping Nederland

Kom op vakantie naar Kindercamping Nederland: De Vossenburcht in Ijhorst, de leukste kindercamping in Nederland! In het hoogseizoen hebben we voor de kinderen volop vermaak op onze kindercamping in Overijssel! Elk jaar zorgt het team van TOPrecreatie voor een leuk animatie programma voor de kinderen. Elke ochtend kunnen de kinderen knutselen in ons nieuwe animatiegebouw De Burcht! ’s Middags is er sport & spel en ’s avonds is er een meeleeftheater op onze kindercamping IJhorst. In ons programmaboekje kunt u lezen wat er het hele seizoen te doen is voor jong en oud. Het programma is af te halen in de kantine of bij de receptie van de kindercamping. Last-minute wijzigingen van het programma staan altijd vermeld op ons informatiebord op het terrein.

Animatie op kindercamping Nederland

Kindercamping Nederland

Kindercamping Overijssel

Op deze kindercamping in Overijssel is naast het animatieprogramma nog veel meer te beleven. Er zijn allerlei leuke voorzieningen aanwezig. Kinderen kunnen op de camping met zwembad spetteren in het verwarmde buitenzwembad, spelen op alle verschillende toestellen op de kampeervelden, in de grote speeltuin bij het zwembad en nog veel meer. Er zijn altijd weer heel veel kinderen om vriendjes mee te worden tijdens de vakantie.

Bekijk het animatieprogramma online

Omgeving kindercamping Nederland

Maar naast de kindercamping in IJhorst is er voor kinderen ook veel in de omgeving te beleven! U kunt heerlijk fietsen met het gezin door de mooie landerijen langs de Reest. IJhorst staat natuurlijk bekend om zijn prachtige omgeving. Ook erg leuk om met kinderen te ontdekken. Op 15 km afstand bevindt zich ook attractiepark Slagharen; een leuk dagje uit vanaf camping de Vossenburcht. Kortom deze familiecamping in Overijssel aan de rand van Drenthe biedt als Kindercamping een geweldige uitvalsbasis voor een onvergetelijke vakantie!

Zoek & Boek nu

Zoover NL

Virtuele Tour

Facebook
Top