Bijzondere kindercamping Nederland

Kom op vakantie naar kindercamping Nederland: De Vossenburcht in IJhorst, de leukste kindercamping in Nederland! In het hoogseizoen hebben we voor de kinderen volop vermaak op onze kindercamping in Overijssel! Elk jaar zorgt het team van TOP Recreatie voor een leuk animatieprogramma voor de kinderen. Ook is er elk jaar weer de Teenage Topper aanwezig voor de tieners! Bekijk voor de meest actuele data ons animatieprogramma.

Iedere ochtend kunnen de kinderen knutselen in ons animatiegebouw De Burcht! ’s Middags is er sport & spel en ’s avonds is er een meeleeftheater op onze kindercamping in IJhorst. In ons programmaboekje kunt u lezen wat er het hele seizoen te doen is voor jong en oud. Het programma is af te halen in de kantine of bij de receptie van de kindercamping. Last-minute wijzigingen van het programma staan altijd vermeld op ons informatiebord op het terrein en worden op de app gezet.

Bekijk het animatieprogramma online

Animatie op kindercamping Nederland

Op deze kindercamping in Overijssel is naast het animatieprogramma nog veel meer te beleven. Er zijn allerlei leuke speelvoorzieningen aanwezig. Kinderen kunnen op de camping met zwembad spetteren in het verwarmde buitenzwembad, spelen op alle verschillende toestellen op de kampeervelden, in de grote speeltuin bij het zwembad, op de grote springkussens, voetballen in de pannakooi en nog veel meer. Er zijn ieder jaar heel veel kinderen op de camping om vriendjes mee te worden tijdens de vakantie.

Omgeving kindercamping Nederland

Naast de kindercamping in IJhorst is er voor kinderen ook veel in de omgeving te beleven! U kunt heerlijk fietsen met het gezin door de mooie landerijen langs de Reest. IJhorst staat bekend om zijn prachtige omgeving. Daarnaast is er een belevingspad en recreatieplas in de buurt! Ook erg leuk om met kinderen te ontdekken. Op 20 km afstand bevindt zich attractiepark Slagharen; een leuk dagje uit vanaf camping de Vossenburcht. Kortom deze familiecamping in Overijssel, aan de rand van Drenthe, biedt als kindercamping een geweldige uitvalsbasis voor een onvergetelijke vakantie!

Zoek & Boek nu