Camping Meppel voor iedereen!

Wil je op vakantie naar een prachtige camping? Meppel heeft met Familiecamping De Vossenburcht een camping Meppel die op een prachtige locatie gevestigd is. De Vossenburcht is gelegen op de grens van Overijssel en Drenthe, in het plaatsje IJhorst. De Vossenburcht is daardoor een camping dichtbij Meppel, waar je heerlijk van de rust en ruimte in de prachtige natuur rondom Meppel kan genieten. Bovendien ben je zó in Meppel zelf, de stad met haar sfeervolle grachten en pleziervaart, groen, historie en vele evenementen.

Camping bij Meppel met veel activiteiten

Familiecamping De Vossenburcht is een camping Meppel met veel en goede faciliteiten en activiteiten. Niemand hoeft zich met onder andere onderstaande faciliteiten en activiteiten dus ook maar een moment te vervelen op onze camping bij Meppel!

  • Verwarmd zwembad
  • Kantine met bar en biljart
  • Receptie met VVV informatie
  • Speeltuin met pannakooi

  • Uitgebreid terras
  • Recreatieprogramma in hoogseizoen

Bekijk hier het volledige overzicht van de faciliteiten.

Alle faciliteiten

Vakantie Meppel voor iedereen

Wil je graag op vakantie naar een camping in de buurt van Meppel? Kinderen, ouderen, gezinnen en stellen zullen zich enorm vermaken met alles wat Meppel te bieden heeft. Daarnaast biedt Familiecamping de Vossenburcht goede faciliteiten en activiteiten voor alle doelgroepen. Vanaf onze camping dichtbij Meppel ben je tijdens een dagje weg met de kids zo bij Ballorig, Wildlands in Emmen, De Drentse Koe in Ruinerwold en Attractiepark Slagharen. Voor volwassenen zijn de vele molens, musea, theaters, de gezellige binnenstad en alle gezellige evenementen in Meppel echte aanraders, terwijl op onze camping Meppel zélf ook ontzettend veel te doen is.

Wist u dat:

  • Meppel de kleinste gemeente van Drenthe is?
  • Donderdag ‘Meppeldag’ is?
  • Meppel tussen 3 natuurgebieden in ligt?
  • De Vossenburcht een prachtig gelegen camping Meppel is, vanwaar je van dit alles direct kunt genieten?

Kamperen op onze camping Meppel

Heb je een eigen tent, caravan of vouwwagen? Of misschien wel een camper? Kom dan kamperen op onze camping Meppel. Familiecamping De Vossenburcht beschikt over prachtige en ruime kampeerplaatsen en beschikt over mooi en hygiënisch 5-sterren sanitaire voorzieningen.

Huisje huren bij Meppel

Geniet je liever van iets meer luxe, comfort en gemak? Kies dan voor een huisje huren op onze camping Meppel. Familiecamping De Vossenburcht beschikt over verschillende verhuuraccommodaties. In onze Staphorster Huisjes of stacaravan kun je overnachten in luxe, terwijl je toch van het authentieke kampeergevoel op onze camping Meppel kunt genieten!

Kampeerplaats boeken
Huisje huren