Bent u op zoek naar een camping in Slagharen of een camping bij Slagharen? Kijkt u dan eens ietjes verder en kom genieten bij De Vossenburcht, een prachtig in de bossen gelegen camping. Slagharen ligt op slechts 25 minuutjes rijden, dus binnen de kortste keren bent u in dit gezellige dorp en natuurlijk bij Attractiepark Slagharen! Onze camping Slagharen staat zelf ook bol van de faciliteiten en activiteiten, dus heeft u een dagje heerlijk genoten van alle attracties in het bekende park of bent u gezellig in het dorp geweest? Dan kunt u uw gezellige dagje voortzetten op onze camping! Slagharen kan ook vermoeiend zijn na een hele dag slenteren. Geen probleem, onze veelzijdige camping is ook ontzettend geschikt om gewoon heerlijk tot rust te komen. Onze camping bij Slagharen ligt namelijk heerlijk middenin de bossen en is omgeven door prachtige natuur!

Veelzijdige camping Slagharen

Familiecamping De Vossenburcht is een veelzijdige camping bij Slagharen. Niet alleen zijn er diverse overnachtingsmogelijkheden op onze camping Slagharen te vinden, maar juist ook de vele verschillende voorzieningen, faciliteiten en activiteiten zorgen voor een heerlijk verblijf op onze camping. Slagharen en haar attractiepark zijn natuurlijk echte aanraders om te bezoeken tijdens uw verblijf op onze camping in de omgeving van Slagharen, maar ook op onze camping kids hoeven u en uw kinderen zich geen moment te vervelen met alle onderstaande mogelijkheden.

Faciliteiten Familiecamping de Vossenburcht

  • Ruime standaard- en comfortplaatsen

  • Nieuw luxe sanitairgebouw

  • Verwarmd zwembad en kleuterbad

  • Sportievelingen kunnen terecht op het sportveld

  • Gezellige kantine met bar, biljart en televisie

  • Speeltuin

  • Recreatieprogramma in hoogseizoen
  • Tafeltennistafel en tafelvoetbal

     

Bekijk hier het volledige overzicht van de faciliteiten.

Alle faciliteiten

Kamperen en huren op camping bij Slagharen

Op onze camping bij Slagharen kunt u op 2 manieren heerlijk verblijven. Kies voor een heerlijke ruime kampeerplaats of geniet van het comfort en de luxe van een huisje. Ook op dit gebied is onze camping Slagharen veelzijdig, want zowel qua kampeerplaatsen als qua huuraccommodaties zijn er diverse mogelijkheden:

Huisje huren op camping bij Slagharen

Camping Slagharen boeken

Wilt u een kampeerplaats op onze camping bij Slagharen boeken of wil u een huisje huren op onze kindvriendelijke camping? Dat kan heel gemakkelijk online! Boek dus snel uw plek en kom genieten op onze camping, Slagharen en attractiepark ontdekken en trek erop uit in de prachtige omgeving!

Reserveer nu
camping-giethoorn

Camping omgeving Slagharen

Onze camping bij Slagharen zelf heeft veel te bieden, vanaf onze camping Slagharen ontdekken betekent veel spanning en avontuur in het attractiepark en ook het dorp Slagharen zelf is gezellig om een keertje te bezoeken. Hier blijft het qua mogelijkheden tot vermaak echter niet bij als u een bezoek brengt aan onze camping in de omgeving van Slagharen. Er is namelijk nóg meer te doen tijdens een bezoek aan onze prachtige camping. Omgeving Slagharen is namelijk ook nog eens ontzettend indrukwekkend. Slagharen ligt namelijk in het prachtige groene Vechtdal. Deze streek kenmerkt zich door prachtige wandel- en fietsroutes die pal langs rivier De Vecht, dwars door indrukwekkende natuurgebieden en Staatsbossen, maar ook door gezellige dorpen en steden als Ommen, Gramsbergen en Hardenberg lopen. In elk dorpje en in elke stad is wel iets bijzonders te beleven en te zien en zeker in de zomermaanden zullen in veel plaatsen ook gezellige zomerfeesten en zomeractiviteiten georganiseerd worden. Tijdens een verblijf op onze camping bij Slagharen hoeft u zich dus geen moment te vervelen, niet óp onze camping Slagharen en ook niet erbuiten!

Bekijk de omgeving

Familiecamping de Vossenburcht