De maand november ervaren wij als een zeer gezellige maand! Zo hebben wij jaarlijks het eerste weekend van november ons personeelsfeestje. Dan gaan we met al het personeel op pad. Natuurlijk komt in november sinterklaas aan met zijn boot, lopen de kinderen 11 november Sint Maarten, worden er schoentjes gezet en zijn er leuke dingen te doen in de omgeving. Deze maand is altijd feest en gezelligheid! De tijd voor lekkere hapjes en sapjes! Een goede voorloper op de december maand. 

Waar is het feestje?

Nou op vrijdagavond 4 november was het feest in Kampen! Drusilla had alles geregeld voor deze avond en het was top voor elkaar! We waren op een prachtige locatie: in de stadspoort van Kampen. Daar zijn we met de bus naar toe gegaan, want dat is wel zo gezellig samen. In Kampen aangekomen begon de avond met een heerlijk buffet. En na goedgevulde maagjes moesten we keihard aan het werk; we gingen het spel Minute To Win It spelen. Allemaal kleine spelletjes waar we in teams de strijd tegen elkaar aan gingen en een minuut de tijd kregen om te winnen.  Het wordt een lang verhaal om al die spelletjes te omschrijven maar gelukkig hebben we de foto’s nog! Krijgen jullie beetje een idee. Maar we delen ze maar niet allemaal…

IMG 6070
IMG 6049
IMG 6044
IMG 6001
IMG 5998

WINTERKAMPEERDERS

We hebben al heel wat winterkampeerders mogen verwelkomen! En we merken dat het steeds meer gebeurd. Echte diehards die met hun camper of caravan hier een paar daagjes vertoeven. Want ook in de winter kennen we prachtige zonnige dagen! Lekker buiten spelen en genieten van de natuur. Bijkomend voordeel van kamperen in de winter; het is zo rustig dat je vaak het hele veld voor je zelf hebt!

Winterkamperen

202212282742

PLANNING

Op dit moment hebben we zelf niet heel veel activiteiten op de planning staan in de winter, behalve dan de Kerstbingo natuurlijk op vrijdag 16 december. We hebben al meer dan 60 opgaves (mocht je nog mee willen doen, we hebben nog een aantal plekjes dus wees erbij)! Maar er zijn wel andere activiteiten die vanaf onze camping georganiseerd worden. Zo is er 27 december een slipjacht die hier start vanaf de camping. En op 28 december is er een  Off The Road Rit die langs onze camping gaat. Dus neem even een kijkje mocht je het leuk vinden!

Sprekende beelden

TIP: Sprekende beelden

Kom genieten van de kunst, natuur en verhalen in BEELDENPARK DE HAVIXHORST
Tegen de achtergrond van het bos staan in de fraaie tuin van de historische Havezate De Havixhorst prachtige beelden. De seizoenswisselingen, die de tuin en het land- schap er steeds weer anders uit laten zien en de klepperende ooievaars zorgen voor verrassende en inspirerende ervaringen.
Wandelend door de tuin kun je genieten van beelden van bekende beeldhouwers.
In alle beelden ligt een verhaal verborgen.

  • Wanneer: Dagelijks t/m 31 december 2022
  • Prijzen: Gratis
944 Het Brokantien Events Orvelte Winterfair 1

Brocante winterfair in Orvelte

zaterdag 26 en zondag 27 november 2022

Leuke winterse decoraties, kransen en sfeerhaarden. Iedereen wordt gezellig verwelkomt tijdens de winterfair in Orvelte. Standhouders doen hun uiterste best om er met iedereen een leuke dag van te maken. De ene stand is unieker als de anderen maar zeker de moeite waard om een bezoekje te brengen. Tijdens het brocante winterfair vind je prachtige wintertruien, tassen, delicatessen, handgemaakte meubeltjes, vogeltaarten en nog veel meer!

Bekijk onze andere blogs

Blog 146 – Tips 27 augustus: laatste week van de vakantie!

HALLO NIEUWE WEEK 🧡 Een nieuwe week staat voor de deur! Nieuwe ronde nieuwe kansen! Maak er wat…

Lees meer

Blog 145 – De zomervakantie

Het is alweer een tijdje geleden dat wij een blog hebben geschreven. Wij zijn druk bezig met de welbekende…

Lees meer

Blog 144 - In mei leggen alle vogeltjes een ei

Na twee weken meivakantie kijken we alvast vooruit naar de komende feestdagen dat er aan komt! Moederdag,…

Lees meer

Blog 143 – Wacht niet op een goede dag, maak er één!

Een blog met een terugblik over het geslaagde Paasweekend en een mooi vooruitzicht naar de meivakantie, Hemelvaart-…

Lees meer

Blog 141 – OOST WEST CAMPING BEST

Welkom lieve mensen! 1 april hebben wij weer veel gasten mogen ontvangen. Gasten die al jaren komen kamperen en…

Lees meer

Blog 140 – Maart roert zijn staart

Zon, regen, wind, vandaag weer sneeuw: het gaat alle kanten op met het weer. Maart roert zijn staart 🙂 Wij…

Lees meer

Blog 138 - Het kampeerseizoen komt weer dichterbij!

Welkom bij de eerste blog van 2023! Inmiddels is het bijna eind januari, wat gaat de tijd weer snel! Wij…

Lees meer

Blog 137 - Ho Ho Ho

We kijken terug naar een prachtig jaar. Met een warme, zonnige zomer en leuke activiteiten zoals; de artiesten…

Lees meer
background