Animatieteam

Wegens het Coronavirus zijn er wijzigingen getroffen in het animatieprogramma. Houd onze Facebookpagina in de gaten voor de laatste updates omtrent (vervangende) activiteiten op de camping.

Tijdens het hoogseizoen kunnen onze jonge gasten op de camping knutselen bij de kidsclub, meedoen aan sport en spel, genieten van de theatervoorstelling die Loek & Lot iedere avond opvoeren of meedansen in de minidisco. Er zal een goedgevuld programma met activiteiten voor kinderen tussen 3 en 13 jaar worden samengesteld door Top Recreatie. Daarnaast worden er nog leuke activiteiten door de camping zelf georganiseerd zoals een bingo op het Burchtplein, een autopuzzelrit en uitjes met de huifkar.

Het animatieteam is in 2020 aanwezig op de camping:

  • Hemelvaart โ€“ 21 t/m 24 mei
  • Pinksteren โ€“ 30 mei t/m 1 juni
  • Zomerperiode โ€“ 6 juli t/m 29 augustus
  • Herfstvakantie – 10 t/m 18 oktober

Klik hier voor het programma en geef je op! ๐Ÿ™‚

Wist je dat we ook een APP hebben? Klik hier en check de app.

Teenage Topper

Onder onze gasten is ook een mooie groep tieners op de camping waarvoor we de Teenage Topper inhuren. Hij/zij zal met de jongeren vanaf 14 tot 18 jaar leuke activiteiten ondernemen en hen motiveren om samen dingen te doen. Dit zal veelal in de middag en โ€™s avonds zijn. Het programma maakt de Teenage Topper in samenspraak met de tieners.

De Teenage Topper is in de zomer van 2020 aanwezig op de camping van week 30 t/m week 33.

De Vossenburcht Applicatie

Heeft u onze app al? Download deze nu gratis! Daar zal het animatieprogramma ook op komen te staan en we zullen leuke activiteiten in de omgeving delen in de app. Daarnaast worden er soms last-minute berichten gedeeld via deze weg.

Downloaden Android