Op Familiecamping de Vossenburcht beleeft u gegarandeerd een leuke vakantie. Vooral als u kiest voor een XXL boomhutovernachting! Deze unieke XXL boomhut, gelegen op de grens van Overijssel en Drenthe, is nieuw en ideaal voor een leuke gezinsvakantie. In deze XXL boomhut kunnen tot wel 5 personen verblijven, niets voor niets noemen we het XXL! Slaap op 4 meter hoogte met een prachtig uitzicht op de natuur en omgeving vanaf uw eigen veranda! Slapen in een XXL boomhut vlakbij Drenthe is een goede manier om Glamping te beleven! 

Slapen in een XXL boomhut

De 5-persoons XXL boomhut is van alle gemakken voorzien, voor een onvergetelijke overnachting. De luxe XXL boomhut is voorzien van 2 slaapkamers, woonkamer met tv, een keukentje en een badkamer met douche en toilet! Tevens maakt u gratis gebruik van de wifi op de camping. De XXL boomhut vlakbij Drenthe heeft een prachtig uitzicht op het Reestdal. Vanaf uw eigen veranda kunt u eindeloos genieten van de rust en de prachtige natuur om u heen. De Vossenburcht is gelegen in een zeer bosrijk gebied waardoor de omgeving zich goed leent voor wandelingen, fietstochten en avonturen van kinderen. De XXL boomhutten op De Vossenburcht staan klaar voor een onvergetelijk weekendje weg met de familie.

Prijs & Beschikbaarheid

XXL boomhut Drenthe

Er is veel te doen in Overijssel en in de directe omgeving van de camping. Maak bijvoorbeeld een uitstapje naar het bekende Giethoorn, ga op pad naar het authentieke Staphorst of beleef avontuur en adrenaline in Attractiepark Slagharen. De ideale startpunt om al deze plaatsen te bezoeken, is deze 5-persoons XXL boomhut.

Drenthe ligt tevens om de hoek, dus u geniet van beide provincies in één bezoek! Struin hier door de Nationale Parken, bezoek de historische hunebedden en wandel gezellig door de sfeervolle dorpjes. Slapen in een XXL boomhut is iets wat u gedaan moet hebben! Wilt u luxe en ontspanning tijdens een weekendje weg en leuke faciliteiten in de buurt zoals een verwarmd zwembad en veel sportfaciliteiten op een camping nabij Drenthe? Beleef dan Glamping op Familiecamping De Vossenburcht in een ruime XXL boomhut. Drenthe en Overijssel liggen aan uw voeten om ontdekt te worden. 

Reserveren