Bij De Vossenburcht kunt u naast een kampeerplaats, vakantiehuisje of stacaravan ook een luxe tent huren. Door een tent te huren kunt u tijdens uw vakantie het echte kampeergevoel beleven, terwijl u toch comfortabel en in luxe kunt overnachten op onze familiecamping in Overijssel. Een tent huren bij De Vossenburcht doet u door een Tenthuis Lodge te boeken. Deze prachtig vormgegeven en volledige ingerichte tent is een combinatie van een chalet en een tent. De tenthuis lodges zijn voorzien van een complete keuken, overdekt terras, heerlijke bedden, water en elektra. Komt u een tent huren bij De Vossenburcht, dan boekt u een comfortabele accommodatie met een bijzondere uitstraling!

Volledig ingerichte tent huren

Bij De Vossenburcht betekent een tent huren ook echt een volledig ingerichte tent huren. In de tent is een woongedeelte, slaapgedeelte, keuken en terras aanwezig. Het woongedeelte en de keuken – inclusief eethoek – zijn gecombineerd tot één gezellig gedeelte in de tent. Huren van een tent bij De Vossenburcht betekent ook lekker slapen, verdeeld over 2 aparte slaapgedeeltes die geïntegreerd zijn in de ruime leefruimte. In het tenthuis is een slaapgedeelte aanwezig dat over 2x een eenpersoons bed beschikt en een ander apart gedeelte dat over 3 eenpersoonsbedden beschikt. U kunt dus met maximaal 5 personen een heerlijke tent huren bij Familiecamping de Vossenburcht. Samen kunt u genieten van een bijzondere accommodatie, waarin het heerlijk vertoeven is op het terras. Op een wat frissere zomeravond kunt u heerlijk bij de kachel zitten die ook aawezig is in het tenthuis!

 

Tenthuis huren
tenthuis lodge

Tent huren Overijssel, dichtbij Drenthe

Komt u een tent huren bij De Vossenburcht, dan komt u een tent huren in een prachtige provincie: Overijssel. Een tent huren in Overijssel betekent dat u met een heerlijk kampeergevoel comfortabel kunt overnachten in een prachtige groene provincie, met de meest bijzondere wandel- en fietsroutes door dichte bossen, over uitgestrekte heidevelden, door weilanden en tussen charmante dorpjes en interessante steden. Een tent huren Overijssel is bovendien ontzettend leuk als u op vakantie gaat met kinderen, want er zijn vele attractieparken, uitjes, uitstapjes en activiteiten in deze veelzijdige provincie te vinden. Bovendien betekent een tent huren bij De Vossenburcht dat u dichtbij de bijzondere provincie Drenthe bent. Ook hier is de meest prachtige natuur te vinden en ook deze provincie staat bol van leuke uitjes!

Beschikbaarheid & prijzen
Camping Wildlands

Tent huren Drenthe en Overijssel, attracties in de buurt:

 • Attractiepark Slagharen
 • Wildlands Adventure Zoo Emmen
 • Expedition Outdoor
 • Een dagje punteren in Giethoorn
 • Staphorst, op nog geen 6 km
 • Bezoek winkelsteden als Zwolle, Meppel en Hoogeveen
Bekijk de omgeving

Bungalowtent huren op een zeer complete camping

Een tent huren bij De Vossenburcht betekent niet zomaar een tent huren. Het kan beter omschreven worden als een ‘bungalowtent huren’ of glamping. In onze bungalowtenten geniet u namelijk van alle comfort die u normaal gesproken thuis of in een verhuuraccommodatie of vakantiehuisje ervaart. Alleen ervaart u in onze bijzondere bungalowtent ook het echte kampeergevoel van het slapen in een tent.

Overigens biedt ons veelzijdige familiecamping in zijn geheel ontzettend veel comfort. Dit komt in eerste instantie door de vele faciliteiten die er op onze familiecamping aanwezig zijn, waarvan u gebruik kunt maken als u bij ons een tent komt huren!

 • Luxe sanitairgebouw met wasserette
 • Verwarmd buitenzwembad met kleuterbad
 • Kantine met bar en biljart
 • Snackbar / afhaalmaaltijden
 • Receptie met VVV informatie
 • Sportveld en speeltuin
 • Tafeltennistafel en springkussens
 • Uitgebreid terras
 • Recreatieprogramma in hoogseizoen

Direct uw tent huren

Wilt u nu direct een comfortabele en volledig ingerichte tent huren? Reserveer onderaan deze pagina dan eenvoudig online en kom genieten van onze prachtige camping en natuurlijk van de heerlijke omgeving!

Boek direct