Prachtige accommodaties op Familiecamping de Vossenburcht?

Zoekt u de gezelligheid van de camping, maar met het comfort van een huisje? Dan bent u bij Familiecamping de Vossenburcht aan het juiste adres! Wij bieden diverse accommodaties aan om te huren voor een (mid)week of weekend.  Geniet van een lekkere, comfortabele en luxe vakantie met tegelijkertijd een authentiek kampeergevoel. Wij hebben Staphorster vakantiehuisjes, Tenthuisjes, Trekkershutten, Reestcottages, luxe Stacaravans en een heuse Boomhut te huur.

Onze nieuwste accommodatie: de Boomhut!

Bij De Vossenburcht kunt u genieten van een bijzondere vakantie in een heuse boomhut. De boomhut staat op 4 meter hoge palen, waardoor het een uniek uitzicht biedt op de natuur om u heen. De boomhut is geschikt voor 5 personen. Op de benedenverdieping is een 2-persoonsbed en op de 1e etage zijn 3 losse slaapplaatsen gecreëerd. Tevens beschikt de boomhut, net zoals de Reestcottages over een veranda, volledig ingerichte keuken en een badkamer met douche en toilet. Kies eens voor een Glamping accommodatie op hoogte om de vakantie te vieren.

5-persoons Boomhutten
Naar overzicht

Staphorsterhuisjes

Deze Staphorster vakantiehuisjes zijn fraai en ruim gelegen. De 6 vakantiehuisjes liggen centraal op een veldje op onze camping aan het rand van het bos. De kleurrijke en vrolijke huisjes zijn ingericht met de typische Staphorster kleuren blauw en groen. Er zijn 4 en 6 persoons Staphorsterhuisjes met 2 of 3 slaapkamers, waaronder een bedstee! De Staphorster vakantiehuisjes beschikken over alle gemakken zoals een televisie en een vaatwasser. Ook ligt het linnengoed schoon voor u klaar zodat u dit niet zelf mee hoeft te nemen. Het vakantiehuisje heeft een ruime veranda, waar u lekker ’s avonds kan genieten van de rust en de ruimte die de camping biedt.

Staphorsterhuisje 4 pers.
Staphorsterhuisje 6 pers.
Naar overzicht

Reestcottages

Deze unieke accommodaties op palen zijn geschikt voor maximaal 4 personen. De cottages bevatten twee slaapkamers; de eerste slaapkamer bevat een stapelbed en de tweede slaapkamer een 2-persoonsbed. Tevens beschikken de Reestcottages over een veranda, een volledig ingerichte keuken en een badkamer met douche en toilet. De veranda zorgt ervoor dat je op en top van het buitenleven kan genieten. Het is een prachtige accommodatie omringd door een schitterende natuur, perfect voor een vakantie met het hele gezin!

4-persoons Reest Cottages
Naar overzicht

Luxe Stacaravan

Voor een comfortabel verblijf op een mooie centrale plaats dichtbij het zwembad en de speeltuin kunt u de luxe stacaravan met 3 slaapkamers huren. Een comfortabele accommodatie waarin het heerlijk vertoeven is met maximaal 6 personen. ‘s Ochtends geniet u van het buitenleven met verse broodjes en koffie op de royale veranda. De kinderen kunnen naar de speeltuin, terwijl u geniet van een goed boek. Alle ingrediënten voor een heerlijke vakantie zijn aanwezig. 

6-persoons stacaravans met veranda
Naar overzicht

Trekkershutten

Overnacht in 1 van de drie trekkershutten op De Vossenburcht. Deze accommodatie is speciaal voor de korte verblijven en per nacht te huur. De trekkershutten zijn geschikt voor maximaal 4 personen en ingericht met 2 stapelbedden.  De trekkershutten staan dicht bij het prachtige 5-sterren sanitairgebouw. 

4-persoons trekkershutten
Naar overzicht

Tenthuisje, op en top glamping!

Wilt u de ultieme combinatie van kamperen en een huisje? Dan is ons tenthuis iets voor u! Dit is een huisje met houten wanden en een tentzeil als dak en biedt veel ruimte en comfort. Er zijn twee slaapkamers aanwezig met plek voor 5 personen. Het tenthuisje is volledig ingericht, er is een keuken en een toilet aanwezig en voor de koudere dagen kunt u gebruik maken van een kachel. Voor de sanitaire voorzieningen kunt u gebruik maken van ons luxe sanitairgebouw. Ook beschikt het tenthuisje over een ruime veranda waar u elk moment van de dag lekker kunt genieten van het buitenleven.

5 persoons Tenthuisjes
Naar overzicht