Groepskamperen in Overijssel

Groepskamperen in Overijssel betekent kamperen met een groep in een provincie met ontzettend veel ruimte, natuur en groen. Juist deze elementen zijn van grote waarde bij de organisatie van een groepskamp. De Vossenburcht biedt volop ruimte voor diverse activiteiten, sportieve plannen en spelgelegenheden. Daarnaast heeft de camping vele faciliteiten, voorzieningen, activiteiten én overnachtingsmogelijkheden biedt om uw groepskamp nóg leuker en aangenamer te maken. Wilt u dus groepskamperen in Overijssel of uw jaarlijkse familieweekend op een camping organiseren? Boek dan uw plekje op onze groepscamping!

Enkele activiteiten die u kunt ondernemen tijdens uw verblijf op onze groepscamping Overijssel:

  • Zwemmen in ons buitenbad
  • Spelen in de speeltuin
  • Zwemmen in recreatievijver ‘De Zwarte Dennen’ op nog geen 3,5 kilometer
  • Mogelijkheid om groepsruimte af te huren
  • Meppel, Staphorst, Steenwijk of Giethoorn bezoeken
  • Dagje Wildlands Emmen
  • Speelstad Oranje
  • Attractiepark Slagharen

Tot slot is een tocht met huifkar ‘De Reestdal Express’  een activiteit die perfect in het karakter past van groepskamperen. Overijssel en Drenthe kunnen hiermee op een ludieke manier ontdekt worden, terwijl de groep tijdens de tocht constant gezellig bij elkaar blijft!

Bekijk hier het volledige overzicht van alle faciliteiten.

Bekijk mogelijkheden groepskamperen

Familieweekend op een camping

Het huren van een huisje of het reserveren van een kampeerplaats op ons prachtige vakantiepark is uitermate geschikt voor een familieweekend op een camping, maar ook voor andere gelegenheden als een vriendenweekend of een vrijgezellenweekend kunt u uitermate goed terecht op onze groepscamping. Overijssel biedt vele mogelijkheden tot uitstapjes en activiteiten, maar ook op het park zelf is voldoende te beleven. Tevens is De Vossenburcht een camping met zwembad, een plek waar ook iedere keer veel kinderen, jongeren én volwassenen veel plezier beleven. De Vossenburcht is door de vele kindvriendelijke faciliteiten en activiteiten ook leuk voor scholen die met hun leerlingen willen groepskamperen. Overijssel en Drenthe kunnen beide perfect vanaf onze locatie in IJhorst ontdekt worden, dus niemand hoeft zich te vervelen!

Bekijk brochure groepskamperen

Groepscamping Overijssel met ruime kampeerplaatsen

Camping De Vossenburcht is een groepscamping in Overijssel met ruime kampeerplaatsen. U kunt tijdens uw groepskamp kiezen voor de standaard kampeerplekken. Deze ruime kampeerplekken van minimaal 100 m2 zijn van alle gemakken voorzien, inclusief 10 ampère stroom en elektra en liggen op een autovrij kampeerveld. Wilt u over net wat meer comfort beschikken tijdens uw weekendje groepskamperen in Overijssel? Boek dan één van onze comfort kampeerplekken. Deze kampeerplaatsen liggen ook op een autovrij kampeerveld, maar beschikken over 16 ampère stroom, kabeltelevisie, wateraansluiting, riolering en vuilafvoer. Geniet van gratis wifi, zodat u de meest memorabele momenten die tijdens het groepskamperen in Overijssel gebeuren, direct op social media kunt delen!

Groepscamping Overijssel boeken

Huisje huren tijdens groepskamperen Overijssel

Wilt u groepskamperen in Overijssel, maar is het samenzijn met de groep eigenlijk net wat belangrijker dan het kampeergevoel zelf? Met andere woorden: vindt u het overnachten op een groepscamping wel leuk, maar houdt u van net wat meer comfort en gemak? Kiest u er dan voor om een huisje te huren! De Vossenburcht beschikt over verschillende verhuuraccommodaties. Kies voor het groepskamperen in Overijssel bijvoorbeeld voor onze Staphorster huisjes, Boomhut, Reestcottages of onze Tenthuisjes. Uw verblijf op onze groepscamping in Overijssel wordt nog indrukwekkender door een overnachting in deze bijzondere accommodaties en zal ervoor zorgen dat u elke dag weer klaar en fit bent voor een nieuwe en leuke dag van het groepskamp!

Groepskamperen op een groepscamping in Overijssel

Wilt u groepskamperen op een groepscamping in Overijssel? Boek dan nu uw verblijf op een kampeerplaats of huur een huisje op onze groepscamping in Overijssel! Het park én de omgeving zijn uitermate geschikt voor groepen en we weten zeker dat u de ervaring van groepskamperen in Overijssel niet snel meer zult vergeten!

Virtuele tour
Prijs & beschikbaarheid

Prijs & Beschikbaarheid

Familiecamping de Vossenburcht