Glamping op de Vossenburcht

Bent u op zoek naar Glamping in Overijssel? Wilt u vakantie vieren in de buitenlucht, maar wel met de comfort van een luxe accommodatie? Kies dan voor een glamping accommodatie op camping De Vossenburcht. Op deze vakantiebestemming, nabij Meppel & Zwolle, zult u zich niet snel vervelen. De vele faciliteiten, waaronder een verwarmd buitenzwembad, een gezellige kantine en de mooie omgeving zullen ervoor zorgen dat u een fijne vakantie beleeft in Overijssel. Glamping wordt zo heel leuk gemaakt!

Glamping in onze Staphorsterhuisjes 

Deze Staphorster vakantiehuisjes zijn fraai en ruim gelegen. De 6 vakantiehuisjes liggen centraal op een veldje op het park, aan het rand van het bos. De kleurrijke en vrolijke huisjes zijn ingericht met typisch Staphorster kleuren. Er zijn 4 en 6 persoons Staphorsterhuisjes met 2 of 3 slaapkamers. Er zit ook een bedstee in! Het huisje beschikt over alle gemakken zoals een televisie en een vaatwasser. Ook ligt het linnengoed schoon voor u klaar in het huisje. Het vakantiehuisje heeft een ruime veranda, waar u lekker kan genieten van de rust en de ruimte van de camping.

Staphorsterhuisje 4 pers.
Staphorsterhuisje 6 pers.
Naar overzicht

Glamping op grote hoogte in de Boomhut!

U kunt bijzonder goed vakantie vieren in deze prachtige boomhut. De boomhut staat op 4 meter hoge palen, waardoor het een uniek uitzicht biedt op de natuur om u heen. De boomhut biedt plek voor 5 personen. De boomhut heeft een ruime tweepersoons bedstee een een slaapzolder met 3 eenpersoons bedden.  Tevens beschikt de boomhut over een veranda, volledig ingerichte keuken en een badkamer met douche en toilet. Kies eens voor een Glamping accommodatie op hoogte om de vakantie te vieren.

5-persoons Boomhut
Naar overzicht

Reestcottages

Deze unieke accommodaties zijn geschikt voor maximaal 4 personen. De cottages bevatten twee slaapkamers; de eerste slaapkamer bevat een stapelbed en de tweede slaapkamer een 2-persoonsbed. Tevens beschikken de Reestcottages over een ruime veranda, volledig ingerichte keuken en een badkamer met douche en toilet. De veranda zorgt ervoor dat je op en top van het buitenleven kan genieten. Het is een prachtige accommodatie omringd door een schitterende natuur, perfect voor een vakantie met het hele gezin!

4-persoons Reestcottages
Naar overzicht

Tenthuisje voor de echte Glamping ervaring!

Wilt u toch graag lekker kamperen in een tent? Maar houdt u ook wel weer van luxe en ruimte? Dan is ons tenthuisje iets voor u! Dit is een huisje met houten wanden en een tentzeil als dak. Er zijn twee slaapkamers aanwezig met plek voor 5 personen. Het tenthuisje is volledig ingericht, er is een keuken en een wc aanwezig. Voor de koudere dagen kunt u gebruik maken van een kachel. Voor een lekkere warme douche kunt u gebruik maken van ons luxe sanitairgebouw. Ook beschikt het tenthuisje over een ruime veranda waar u elk moment van de dag lekker kunt genieten van het buitenleven.

5 persoons Tenthuisjes
Naar overzicht