Glamping in Overijssel

»Glamping in Overijssel
Glamping in Overijssel2018-05-02T10:43:53+00:00

Glamping op de Vossenburcht

Bent u op zoek naar een Glamping in Overijssel? Wilt u vakantie vieren in de buitenlucht, maar wel met de comfort van een luxe accommodatie? Kies dan voor een glamping accommodatie op Camping de Vossenburcht. Op deze vakantiebestemming, nabij Meppel & Zwolle, zult u zich niet snel vervelen. De vele faciliteiten, waaronder een verwarmd zwembad en gezellige kantine, en de mooie omgeving zullen ervoor zorgen dat u een fijne vakantie beleeft in Overijssel. Glamping wordt zo heel leuk gemaakt!

Staphorsterhuisje, onze glamping huisjes! 

Deze Staphorster Vakantiehuisjes zijn fraai en ruim gelegen. De 6 vakantiehuisjes liggen centraal op een veldje op onze camping aan het rand van het bos. De kleurrijke en vrolijke huisjes zijn ingericht met kleuren die je in Staphorst kunt vinden. Er zijn 4 en 6 persoons Staphorsterhuisjes met 2 of 3 slaapkamers. Er zit ook een bedstee in! Het huisje beschikt over alle gemakken zoals een televisie en een vaatwasser. Ook hoeft u niet uw linnengoed mee te nemen naar de camping, dit ligt schoon voor u klaar in het huisje. Het vakantiehuisje heeft een ruime veranda, waar u lekker ’s avonds kan genieten van de rust en de ruimte van de camping.

Staphorsterhuisje 4 pers.
Staphorsterhuisje 6 pers.
Naar overzicht

Tenthuisje

Wilt u toch graag lekker kamperen in een tent? Maar houdt u ook wel weer van luxe en ruimte? Dan is ons tenthuisje iets voor u! Dit is een huisje met houten wanden en een tentzeil als dak. Er zijn twee slaapkamers aanwezig met plek voor 5 personen. Het tenthuisje is volledig ingericht, er is een keuken aanwezig en voor de koudere dagen kunt u gebruik maken van een kachel. Voor alle sanitaire voorzieningen kunt u gebruik maken van ons sanitairgebouw. Ook beschikt het tenthuisje over een ruime veranda waar u elk moment van de dag lekker kunt genieten van het buitenleven.

5 persoons Tenthuisjes
Naar overzicht

Reest Cottages

Deze unieke accommodaties zijn geschikt voor maximaal 4 personen. De cottages bevatten twee slaapkamers, de eerste slaapkamer bevat een stapelbed en de tweede slaapkamer een 2-persoonsbed. Tevens beschikken de Reest Cottages over een veranda, volledig ingerichte keuken en een badkamer met douche en toilet. De veranda zorgt ervoor dat je op en top van het buitenleven kan genieten. Het is een prachtige accommodatie omringd door een schitterende natuur, perfect voor een vakantie met het hele gezin!

4-persoons Reest Cottages
Naar overzicht

Nieuw in 2017 – Boomhutten!

In 2017 wordt het mogelijk gemaakt dat u bijzondere vakantie kan vieren in een heuse boomhut. De boomhut staat op 4 meter hoge palen, waardoor het een uniek uitzicht biedt op de natuur om u heen. De boomhut is geschikt voor een klein gezin, er is namelijk plek voor 5 personen. De boomhutten bevatten twee slaapkamers, de eerste slaapkamer bevat een stapelbed en de tweede slaapkamer een 2-persoonsbed. Tevens beschikken de boomhutten, net zoals de Reest Cottages over een veranda, volledig ingerichte keuken en een badkamer met douche en toilet. Kies eens voor een Glamping accommodatie op hoogte om de vakantie te vieren.

5-persoons Boomhutten
Naar overzicht