De mogelijkheden

Staphorsterhuisje

  • Huisjes ingericht met kleuren die je in Staphorst kunt vinden.
  • Te huur voor 4- en voor 6 personen.
Meer info

Tenthuisje

  • Wel lekker kamperen in een tent,
  • maar wel het comfort van meer luxe en ruimte.
Meer info

Reest cottage

  • Deze cottages beschikken over een veranda,
  • volledig ingerichte keuken en een badkamer met douche en toilet.
Meer info

Boomhut

  • Ideaal voor een klein gezin. De boomhut staat op 4 meter hoge palen,
  • waardoor u een uniek uitzicht heeft.
Meer info

Glamping in onze Staphorsterhuisjes

Deze Staphorster vakantiehuisjes zijn fraai en ruim gelegen. De 6 vakantiehuisjes liggen centraal op een veldje op het park, aan het rand van het bos. De kleurrijke en vrolijke huisjes zijn ingericht met typisch Staphorster kleuren. Er zijn 4 en 6 persoons Staphorsterhuisjes met 2 of 3 slaapkamers. Er zit ook een bedstee in! Het huisje beschikt over alle gemakken zoals een televisie en een vaatwasser. Ook ligt het linnengoed schoon voor je klaar in het huisje. Het vakantiehuisje heeft een ruime veranda, waar je lekker kan genieten van de rust en de ruimte van de camping.

Staphorsterhuisje 4 pers. Staphorsterhuisje 6pers.
Staphorster4p lowres 090857

Glamping op grote hoogte in de Boomhut!

Je kan bijzonder goed vakantie vieren in deze prachtige boomhut. De boomhut staat op 4 meter hoge palen, waardoor het een uniek uitzicht biedt op de natuur om u heen. De boomhut biedt plek voor 5 personen. De boomhut heeft een ruime tweepersoons bedstee een een slaapzolder met 3 eenpersoons bedden. Tevens beschikt de boomhut over een veranda, volledig ingerichte keuken en een badkamer met douche en toilet. Kies eens voor een Glamping accommodatie op hoogte om de vakantie te vieren.

Boomhut buiten zon min

Reestcottages

Deze unieke accommodaties zijn geschikt voor maximaal 4 personen. De cottages bevatten twee slaapkamers; de eerste slaapkamer bevat een stapelbed en de tweede slaapkamer een 2-persoonsbed. Tevens beschikken de Reestcottages over een ruime veranda, volledig ingerichte keuken en een badkamer met douche en toilet. De veranda zorgt ervoor dat je op en top van het buitenleven kan genieten. Het is een prachtige accommodatie omringd door een schitterende natuur, perfect voor een vakantie met het hele gezin!

4-persoons reestcottages
Reestcottage lowres 5354

Tenthuisje voor de echte Glamping ervaring!

Wil je toch graag lekker kamperen in een tent? Maar houdt u ook wel weer van luxe en ruimte? Dan is ons tenthuisje iets voor jou! Dit is een huisje met houten wanden en een tentzeil als dak. Er zijn twee slaapkamers aanwezig met plek voor 5 personen. Het tenthuisje is volledig ingericht, er is een keuken en een wc aanwezig. Voor de koudere dagen kan je gebruik maken van een kachel. Voor een lekkere warme douche kan je gebruik maken van ons luxe sanitairgebouw. Ook beschikt het tenthuisje over een ruime veranda waar je elk moment van de dag lekker kunt genieten van het buitenleven.

5 persoons tenthuisjes
HTH Lowres Vossenburcht 4111