Groepskamperen inclusief groepsruimte

groepskamperenGroepskamperen met een groep vrienden, vriendinnen, familie, collega’s, leerlingen of groepskamperen met een andere groep? Boek dan een verblijf op Familiecamping De Vossenburcht en geniet met z’n allen van een prachtig vakantiepark met heerlijke kampeerplaatsen en vele voorzieningen die u met uw groep kunt gebruiken en activiteiten die u met uw groep kunt ondernemen! Verblijft u liever iets comfortabeler en luxer? Kies dan voor de comfortabele accommodaties op De Vossenburcht! Vanaf 2016 beschikt De Vossenburcht overigens over een heuse groepsruimte die buiten de vakanties te huur is voor groepen. Komt u groepskamperen, dan is deze ruimte bijvoorbeeld de ideale gezamenlijke ontmoetingsplaats!

Groepskamperen bij De Vossenburcht:

  • Groepskamperen op ruime kampeerplaatsen en/of in comfortabele accommodaties
  • Vanaf 2016: een splinternieuwe groepsruimte!
  • Veel faciliteiten en activiteiten om gebruik van te maken
  • Luxe sanitairgebouw
  • Camping met zwembad
  • Prachtige omgeving voor activiteiten in de natuur
  • Veel leuke uitjes en activeiten op korte afstand

Groepkamperen bij De Vossenburcht is ideaal voor families en caravanclubs, maar ook sportclubs en -teams, scholen en vriendengroepen zullen zich uitstekend vermaken!

Groepscamping met ruime kampeervelden

Groepskamperen kan bij De Vossenburcht op verschillende manieren. Allereerst is het bijvoorbeeld mogelijk om meerdere kampeerplaatsen bij elkaar te boeken, zodat u tijdens uw verblijf met uw hele groep op een kampeerveld bij elkaar staat. Dit is misschien wel de meest gezellige manier van groepskamperen en haalt het echte kampeergevoel naar boven!

Groepskamperen in comfortabele huisjes

Wilt u met een groep komen kamperen, maar houdt u van iets meer luxe en comfort? Kom dan groepskamperen in één van onze prachtige accommodaties. Huur meerdere huisjes bij elkaar en creëer op die manier een echt groepsgevoel. De Vossenburcht beschikt over diverse soorten accommodaties, waaronder onze Staphorster Vakantiehuisjes, luxe stacaravans, Tenthuis Lodges en onze nieuwe Reestcottages!

Gemixt kamperen met groepen

Tot slot is het natuurlijk mogelijk om gemixt te komen groepskamperen. Houdt het ene deel van uw groep van het échte kamperen, maar ziet het andere deel van uw groep zichzelf toch liever wakker worden in een comfortabel huisje? Kom dan beide groepen tegemoet en bezorg iedereen een heerlijk groepsverblijf door kampeerplaatsen én accommodaties te boeken!

Groepskamperen met groepsruimte

Vanaf 2016 kunt u gebruik maken van een splinternieuwe groepsruimte. Deze groepsruimte is tijdens het groepskamperen bijvoorbeeld een ideale gezamenlijke ontmoetingsplek. De nieuwe groepsruimte is buiten de vakantie voor groepen te huur en kan bijvoorbeeld gebruikt worden om ’s ochtens de dag te openen, te ontbijten, lunchen en dineren en om tussendoor activiteiten in te organiseren. Natuurlijk is de groepsruimte ook uitermate geschikt om ’s avonds gezellig een drankje te nuttigen en misschien wel om de Bonte Avond te organiseren!

Groepskamperen bij De Vossenburcht boeken

Wilt u bij De Vossenburcht komen groepskamperen en genieten van heerlijke kampeerplaatsen, comfortabele huisjes, een fijne groepsruimte en veel faciliteiten en activiteiten? Boek dan nu uw plaatsen en maak een groepsboeking. Boek online meerdere kampeerplaatsen of accommodaties bij elkaar, of mix ze door elkaar. U kunt zelfs uw favoriete plaatsen boeken en dus ook plaatsen bij elkaar!

Komt u er online niet uit of heeft u speciale wensen voor uw groepsboekingen? Twijfel dan niet en neem contact met ons op! Onze medewerkers helpen u graag!

Online groepskamperen boeken
Contact opnemen

Zoover NL

Virtuele Tour

Facebook
Top