Familiecamping de Vossenburcht

Kom kamperen op familiecamping De Vossenburcht in Overijssel!

Kamperen op familiecamping De Vossenburcht in Overijssel biedt gezelligheid voor het hele gezin. De camping is bijzonder mooi aangelegd en heeft royale plaatsen. U kunt kamperen in het bos en op veldjes. De familiecamping heeft alle faciliteiten die een verblijf aangenaam maken. Er zijn 5-sterren sanitaire voorzieningen en er is een verzorgingsstation voor campers. Kinderen leven zich uit en kunnen veilig spelen. In de vakantieperiode is er een professioneel recreatieteam te vinden op familiecamping De Vossenburcht. Er is een verwarmd buitenzwembad, een mooie grote speeltuin waar ze in contact kunnen komen met nieuwe campingvriendjes en op de kampeervelden staan speeltoestellen voor de kinderen. Bekijk hier het overzicht van alle faciliteiten.

Sfeervol kamperen in Overijssel

Kamperen in een tent, een caravan of een camper? In de bos of op een open veld? Back to basic of juist voorzien van alle comfort? Deze familiecamping in Overijssel heeft alles in huis. U kunt kiezen tussen royale standaard- en comfortplaatsen. De standaardplaatsen zijn incl. 10A stroom. Onze comfortplaatsen zijn incl. 16A stroom, en zijn voorzien van kabel tv, water aan- en afvoer. Sinds kort hebben we ook camperplekken waar u heerlijk kunt genieten van uw verblijf op onze familiecamping.

Geniet van de luxe van ons nieuwe sanitairgebouw

Eén van de belangrijkste voorzieningen tijdens het kamperen is het sanitairgebouw. Voldoende luxe en vooral ook schoon sanitair zorgt voor een comfortabel kampeergevoel. Familiecamping De Vossenburcht heeft een nieuw luxe en royaal sanitairgebouw waar we supertrots op zijn! Het voldoet aan alle wensen van de huidige kampeerder. Er zijn afsluitbare ruimtes met wastafels en douches. Ook aan de kleintjes is gedacht! Er is speciaal kinder- en babysanitair en er is sanitair voor mindervaliden aanwezig.

Ook voor groepskamperen

Familiecamping De Vossenburcht is niet alleen heerlijk voor het hele gezin, maar zelfs voor de hele familie! Of voor vriendengroepen, scholen en sportteams. Op De Vossenburcht is het namelijk mogelijk om te groepskamperen. Huur meerdere kampeerplaatsen bij elkaar op een gezellig kampeerveld, of huur meerdere accommodaties bij elkaar als u van iets meer luxe en comfort houdt. Vanaf 2016 kunnen groepen zelfs beschikken over een echte groepsruimte, die gebruikt kan worden als gezamenlijke ruimte om bijvoorbeeld te ontbijten, lunchen en dineren, maar ook ’s avonds voor een drankje of de Bonte Avond!

Wilt u meer weten over kamperen op Familiecamping De Vossenburcht in Overijssel? Vraag onze brochure aan!

Zoover NL

Virtuele Tour

Facebook

Hoogseizoen arrangement

kamperen overijssel
Verblijf in juli, augustus, september op een Standaard of Comfort Kampeerplaats en geniet de gehele zomer op Familiecamping de Vossenburcht. 
V.a. € 795,00

Week kamperen Comfort

familiecamping-vossenburcht-7
  • 100m2
  • Incl. 6 Ampère stroom
  • Kabel-tv, water- & afvoeraansluiting
  • Autovrij kampeerveld
V.a. € 210,00

Week kamperen Standaard

Familiecamping de Vossenburcht
  • 100m2
  • Incl. 10 Ampère stroom
V.a. € 175,00

Week kamperen september

Camping mei
Kom een week kamperen in september! Boek nu al vanaf € 142,80
V.a. € 142,80
Top