Kom kamperen op Familiecamping de Vossenburcht in Overijssel!

Kamperen op Familiecamping de Vossenburcht in Overijssel biedt gezelligheid voor het hele gezin. De camping is bijzonder mooi aangelegd en heeft royale plaatsen. U kunt kamperen in het bos en op kampeervelden. De familiecamping heeft alle faciliteiten die een verblijf aangenaam maken. Er zijn 5-sterren sanitaire voorzieningen en er is een verzorgingsstation voor campers. Kinderen leven zich uit op het springkussen, met een bal in de pannakooi of op de speeltoestellen op de kampeervelden. In de vakantieperiode is er een professioneel recreatieteam te vinden op Familiecamping de Vossenburcht. Er is een grote speeltuin aanwezig, een verwarmd buitenzwembad en een mooie recreatieruimte voor binnenactiviteiten. Bekijk hier het overzicht van alle faciliteiten.

Sfeervol kamperen in Overijssel

Kamperen in een tent, caravan of een camper? In de bos of op een open veld? Back to basic of juist voorzien van alle comfort? Deze familiecamping in Overijssel heeft alles in huis. U kunt kiezen tussen royale standaard- en comfortplaatsen. De standaardplaatsen zijn incl. 10A stroom. De comfortplaatsen zijn incl. 16A stroom en zijn voorzien van kabel tv, water aan- en afvoer. Ook hebben we (verharde) camperplaatsen  waar u heerlijk kunt genieten van uw verblijf op onze familiecamping.

Geniet van luxe in ons 5-sterren sanitairgebouw

Eén van de belangrijkste voorzieningen tijdens het kamperen is het sanitairgebouw. Voldoende luxe en vooral ook schoon sanitair zorgt voor een comfortabel kampeergevoel. Wij hebben op Familiecamping de Vossenburcht een modern, luxe en royaal sanitairgebouw waar we supertrots op zijn! Het voldoet aan alle wensen van de huidige kampeerder. Er zijn afsluitbare ruimtes met wastafels en douches en ook aan de kleintjes is gedacht! Er is een speciaal kinder- en babysanitair aanwezig. Verder is er sanitair voor mindervaliden aanwezig.

Ook voor groepskamperen

Familiecamping De Vossenburcht is niet alleen heerlijk voor het hele gezin, maar zelfs voor de hele familie! Of voor vriendengroepen, scholen en sportteams. Op Familiecamping de Vossenburcht is het namelijk mogelijk om te groepskamperen. Huur meerdere kampeerplaatsen bij elkaar op een gezellig kampeerveld, huur een geheel eigen veld af en/of huur meerdere accommodaties bij elkaar als u van iets meer luxe en comfort houdt. Groepen kunnen ook recreatieruimte De Burcht afhuren als gezamenlijke ruimte om bijvoorbeeld samen te ontbijten, lunchen en dineren. De Burcht is ook geschikt voor spellen, een borrel of een Bonte Avond! Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wilt u meer weten over kamperen op Familiecamping De Vossenburcht in Overijssel? Vraag onze brochure aan!

Familiecamping de Vossenburcht