Heerlijke bosrijke omgeving

Familiecamping de Vossenburcht is gelegen in één van de mooiste gedeelten van Overijssel, het Reestdal. Hier kunt u volop genieten van de fraaie bossen en landerijen. In onze directe omgeving vindt u heide, diverse vennen en mooie oude boerderijen waar u naar hartenlust kunt wandelen en fietsen.

Deze Glamping camping biedt naast kampeerplaatsen ook comfortabele accommodaties. De camping ligt aan de rand van het knusse dorpje IJhorst, vlakbij De Wijk en Staphorst, met uitgebreide winkelmogelijkheden. Tevens kunt u op de camping een Staphorster fiets huren waarmee u een mooie fietstocht kunt maken. Ook ligt de camping dichtbij Meppel en Emmen.

Verder zijn er diverse recreatiemogelijkheden in de directe omgeving van IJhorst. Op nog geen 3,5 km afstand vindt u de recreatievijver “De Zwarte Dennen”, temidden van de staatsbossen. Hierbij is tevens een ATB-parcours en een trimbaan gelegen en er zijn diverse wandelroutes uitgezet.

Ook voor uitstapjes is Familiecamping De Vossenburcht centraal gelegen. Voorbeelden zijn:

Natuurlijk kunt u ook heerlijk gaan winkelen in Meppel, Hoogeveen of Zwolle.

Naast de vele folders op de receptie van de camping, kunt u bij Zuidwest Drenthe Info of Vechtdal Overijssel inlichtingen verkrijgen over diverse uitstapjes .

Familiecamping de Vossenburcht