Op zoek naar een leuke kindercamping?

Ontdek familiecamping De Vossenburcht. Een kindvriendelijke camping gelegen in het schilderachtige Reestdal in Overijssel. Een gezellige plek waar gezinnen zich meteen thuis voelen.

Terwijl de kinderen zich heerlijk vermaken, kunnen ouders ongestoord genieten van hun welverdiende vakantie. Alle benodigde faciliteiten zijn aanwezig om jullie verblijf uiterst aangenaam te maken. Van een grote speeltuin met pannakooi en overdekte speelplaats tot een luchtkussen trampoline en nog veel meer! Neem een heerlijke duik in ons verwarmde buitenzwembad met kleuterbad, en laat in het hoogseizoen ons professionele animatieteam voor een extra dosis plezier zorgen.

Wil jij onbezorgd op vakantie? Waar jij rustig kunt genieten en waar de kinderen volop avontuur beleven? Kom naar onze Familiecamping in IJhorst, wij verwelkomen je graag.

Ontdek ons aanbod

Voorproefje: een glimp van wat je te wachten staat

HTH LO Wres 8286

Een greep uit onze faciliteiten

 • Ruime standaard- en comfortplaatsen
 • Luxe sanitairgebouw
 • Verwarmd buitenzwembad en kleuterbad
 • Brasserie en Snackbar
 • Animatieteam in het hoogseizoen
 • Grote speeltuin met overdekte speelplaats, Pannakooi, Airtrampoline, tafeltennistafels en vele andere speeltoestellen

Kom je kamperen of overnachten in luxe?

Geniet van elkaar, van de gezelligheid en van jouw welverdiende vakantie. Je kunt kamperen op een luxe en ruime bosrijke kampeerplaats of verblijven in een unieke comfortabele accommodatie. Wat heeft jouw voorkeur?

Ontdek ons aanbod
HTH Vossenburcht Lowres 2444

Beleef Camping de Vossenburcht

Veelgestelde vragen

Voor wie is Camping De Vossenburcht uiterst geschikt?
De camping is ideaal voor gezinnen met kinderen tot 13 jaar, evenals voor rustzoekers die gewoon willen ontspannen en nietsdoen. Ook biedt het een geweldige omgeving voor actieve gasten die houden van activiteiten zoals hardlopen, mountainbiken, fietsen en wandelen.

Zijn huisdieren toegestaan?
Huisdieren zijn toegestaan op het terrein en dienen te allen tijde aangelijnd te zijn op het gehele campingterrein. In de meeste accommodaties zijn geen huisdieren toegestaan. Er is één huisdier toegestaan in de volgende accommodaties:

 • 4-persoons huisje Grietje
 • 6-persoons huisje Klaasje
 • 5-persoons Vossenlogde 1
 • 4-persoons trekkershutten 1 en 2
 • 4-persoons Reestcottage 1

Het is niet toegestaan om huisdieren in de andere accommodaties toe te laten of om met twee/meer huisdieren in bovengenoemde accommodaties te verblijven.

Is er een animatieteam aanwezig?
Tijdens het hoogseizoen zoals Hemelvaart, Pinksteren, meivakantie en zomervakantie is er een animatieteam aanwezig. Bekijk hier alle informatie.

Wat is er in de omgeving te doen?
Genoeg leuke uitjes in de omgeving! Schijnt het zonnetje of is het toch geen mooi weer? Gelukkig kun je in de omgeving van IJhorst genoeg doen met alle weersomstandigheden. We hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet.