Natuurlijk genieten middenin het groen met ons luxe sanitairgebouw

Op onze camping zijn alle faciliteiten aanwezig om je verblijf aangenaam te maken. Wil je douchen in luxe? Ons sanitairgebouw (een van de mooiste van Nederland) is van alle gemakken voorzien. Daar zijn we dan ook heel erg trots op.

Kom bij ons kamperen

Voorproefje: een glimp van wat je te wachten staat

HTH LO Wres 8325

Wat zijn wij trots op ons luxe sanitairgebouw!

Je vindt hier natuurlijk douches en toiletten maar ook een kinderruimte, babyruimte en een ruimte voor mindervaliden. Ook is er een stortplaats voor het chemisch toilet! In ons sanitairgebouw is ook een wasserette te vinden. Naast ons luxe sanitairgebouw kun je bij ons genieten van:

Kom gezellig kamperen!

Heb je zin in een zorgeloze vakantie met genoeg vertier voor jong en oud? Dan ben je bij onze prachtige familiecamping in Overijssel aan het juiste adres. De ruime kampeerplaatsen zijn omringd door bosschages en voorzien van elektriciteit. Naast standaard- en comfortplaatsen kun je ook een tentplaats of camperplaats reserveren op onze familiecamping in Overijssel. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen!

Bekijk de mogelijkheden
HTH LO Wres 8061

Liever iets meer luxe?

Je kunt niet alleen kamperen, maar ook een accommodatie huren op De Vossenburcht, zoals een Staphorsterhuisje, Reestcottage of een boomhut! Wij hebben ruime keuze in verhuur accommodaties: voor elk wat wils!

Bekijk de accomodaties
DSC 5251 kopie

Beleef Camping de Vossenburcht

Veelgestelde vragen

Waar kan ik het chemisch toilet schoonmaken?
Achter het sanitair paviljoen bevindt zich de plek voor het schoonmaken van het chemisch toilet. Als je naar het sanitairgebouw achter in het bos gaat, vind je deze ruimte aan de linkerkant van het gebouw.

Voor wie is Camping De Vossenburcht uiterst geschikt?
De camping is perfect geschikt voor gezinnen met kinderen tot 13 jaar, alsook voor rustzoekers die gewoon willen ontspannen en genieten van de rust. Daarnaast biedt het een prachtige omgeving voor actieve gasten die van activiteiten zoals hardlopen, mountainbiken, fietsen en wandelen houden.

Zijn huisdieren welkom?
Ja, huisdieren zijn toegestaan op het terrein, maar ze moeten te allen tijde aangelijnd zijn op het hele campingterrein. In de meeste accommodaties zijn echter geen huisdieren toegestaan. Slechts één huisdier is toegestaan in de volgende accommodaties:

  • 4-persoons huisje Grietje
  • 6-persoons huisje Klaasje
  • 5-persoons Vossenlogde 1
  • 4-persoons trekkershutten 1 en 2
  • 4-persoons Reestcottage 1

Het is niet toegestaan ​​om huisdieren toe te laten in andere accommodaties, noch om met twee of meer huisdieren in de bovengenoemde accommodaties te verblijven.