Copyright
De site van De Vossenburcht is uitsluitend beschikbaar voor persoonlijk gebruik. Dit betekent dat materiaal niet mag worden gebruikt door derden, tenzij daarvoor voorafgaand schriftelijk toestemming van De Vossenburcht is verkregen. Aan de inhoud van deze site kunnen geen rechten worden ontleend.

Voorwaarden
Op alle aanbiedingen, reserveringen en overeenkomsten via de site van De Vossenburcht zijn de RECRON-voorwaarden van toepassing.

Juistheid van gegevens
Op de website van De Vossenburcht wordt de grootste aandacht en zorg besteed aan de juistheid van gegevens. De Vossenburcht hecht veel waarde aan de actualiteit en betrouwbaarheid van de informatie. De Vossenburcht kan echter niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele onvolkomenheden, onjuistheden en/of op een later tijdstip aangebrachte wijzigingen. Kennelijke typefouten binden De Vossenburcht niet. Prijswijzigingen voorbehouden.

De wet is duidelijk over aannemelijke prijzen. Indien nodig beroepen wij ons hierop. Een verblijf dat dermate laag geprijsd is zodat de klant hier zelf twijfels bij kan hebben, mag gezien worden als een fout. Een verblijf dat dermate afgeprijsd is zodat de klant er twijfels bij zou kunnen hebben, hoeft dan ook niet voor de foutieve prijs verkocht te worden. Wanneer het te lage bedrag kan worden aangemerkt als een fout van De Vossenburcht, dan heeft de klant geen recht op de lagere prijs. De klant is vrij om af te zien van de reservering.

Websites van derden
De website van De Vossenburcht kan tevens links bevatten naar websites van derden. De Vossenburcht is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze internetsites, of voor de eventuele gevolgen van een bezoek aan één van deze verbonden websites.

Linken en verwijzen naar pagina’s van De Vossenburcht mag altijd; het web bestaat tenslotte bij de gratie van onderlinge verwijzingen. De Vossenburcht stelt het wel op prijs hiervan op de hoogte te worden gesteld.

Uw persoonlijke gegevens
Door het aanvragen van onze brochure, digitale nieuwsbrieven of door het maken van een reservering, wordt u automatisch opgenomen in ons adressenbestand. Wij gebruiken uw gegevens om u te informeren over uw verblijf bij ons of over nieuws en interessante aanbiedingen. In het kader van de Wet Bescherming Persoonsgegevens verstrekken wij in geen geval uw persoonsgegevens aan derden. U kunt zich ten alle tijden afmelden van onze informatie- en promotiemails. Als u post ontvangt van De Vossenburcht die u niet wenst te ontvangen, kunt u dit via de e-mail aangeven.

Veiligheid
Uw betalings- en persoonlijke gegevens worden via internet naar ons informatiesysteem verzonden. Om verlies, verminking of diefstal van de gegevens te voorkomen, gebruikt De Vossenburcht geregistreerde beveiligingstechnieken ter bescherming van de gegevens.

Contact
Als u vragen heeft over deze privacyverklaring, over deze site of over andere zaken m.b.t. onze diensten, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Uw vraag of opmerking wordt deskundig, vertrouwelijk en zo spoedig mogelijk behandeld.