Veelgestelde vragen

In onderstaande overzicht vind je antwoorden op de veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op via info@devossenburcht.nl.

Allgemeine Fragen

Waar mag ik mij melden bij aankomst?

U mag uw auto parkeren op de incheckstrook en u kunt zich melden bij de receptie.

Wat zijn de openingstijden van de receptie?

De receptie is van april t/m oktober dagelijks geopend van:

 • 09:30 uur tot 12:15 uur
 • 13:00 uur tot 17:00 uur

Van november tot april is de receptie op zondag gesloten.

Mocht de receptiedeur tijdens openingstijden op slot zitten, druk dan op de intercom (rechts van de deur). Er komt z.s.m. iemand naar u toe om u te helpen.

Is late uitcheck mogelijk?

Voor een verblijf in onze verhuuraccommodaties is late uitcheck niet mogelijk.

Wanneer beschikbaarheid het toelaat, is het voor een kampeerplaats mogelijk om een late uitcheck bij te boeken. U betaalt hier 50% van de overnachtingsprijs voor.

U dient op dag van vertrek voor 16:30 uur de pasjes e.d. te hebben ingeleverd bij de receptie. U kunt tot s avonds 22:00 uur nog vertrekken van de kampeerplaats.

Wat zijn de aankomst- en vertrektijden?
 • Kamperen – voor een kampeerplaats kunt u vanaf 13:00 uur inchecken. U dient op dag van vertrek voor 12:00 uur te zijn uitgecheckt.
 • Verhuur – voor een verhuuraccommodatie kunt u vanaf 15:00 uur inchecken. Op dag van vertrek dient u voor 11:00 uur te zijn uitgecheckt.
Wanneer is de camping geopend?

Camping de Vossenburcht is het hele jaar geopend. Een seizoen geldt bij ons van april t/m oktober. Buiten het seizoen zijn faciliteiten als horeca en zwembad gesloten. Ook is de receptie dan beperkter geopend.

Einrichtungen

Is er een animatieteam aanwezig?

Tijdens het hoogseizoen zoals Hemelvaart, Pinksteren, meivakantie en zomervakantie is er een animatieteam aanwezig. Kijk voor de meest recente informatie op https://www.devossenburcht.nl/animatieprogramma/

Waar kan ik het chemisch toilet schoonmaken?

Aan de achterzijde van het sanitair paviljoen is de schoonmaakplaats voor het chemisch toilet. Bij het sanitair gebouwtje achter in het bos vindt u deze ruimte aan de linkerzijde van het pand.

Is er Wi-Fi op het park?

Voor gasten in de verhuuraccommodaties en op de kampeervelden hebben we een gratis Wi-Fi code die u bij inchecken van ons ontvangt. Verder is er een open Wi-Fi kanaal bij de horeca (tijdens openingstijden) waar u zonder code gebruik van kunt maken.

De Wi-Fi is alleen geschikt voor het lezen/versturen van een appje en sociale media als Facebook en Instagram. Het is niet geschikt voor het downloaden van spelletjes, filmpjes e.d.

Wanneer u onderhuurt, bent u van de verhuurder afhankelijk of u Wi-Fi bij de plek heeft.

Is het mogelijk om een gasfles te kopen of te ruilen?

Ja, dit is mogelijk (zolang de voorraad strekt) bij de receptie van de camping. We hebben drie verschillende maten gasflessen.

 • Gasfles 10,5 kg
 • Gasfles 6 kg
 • Gasfles 2,75 kg

Wanneer u geen lege gasfles inlevert, dient u ook nog statiegeld te betalen.

Is een open vuur of BBQ toegestaan?

Open vuur (kampvuur, vuurkorven etc.) is niet toegestaan op de camping. Barbecueën is wel toegestaan, maar we verzoeken u wel een emmer zand naast de barbecue neer te zetten voor eventueel blussen. Bij enorme droogte is barbecueën niet toegestaan.

Parken

Wij komen met twee auto’s tijdens ons verblijf, is dit mogelijk?

Het is mogelijk om heel even met twee autos het terrein op te rijden voor in-/uitladen van de spullen. Vanaf januari 2021 zijn onze kampeervelden autovrij. Je krijgt muntjes mee voor het openen van de poort. Als je de caravan/tent op de plaats hebt staan verzoeken wij je beide autos op de parkeerplaats te parkeren.

Je kunt ook gebruik maken van de bagagekarretjes (€ 2,00 borg) om je spullen (boodschappen etc.) te vervoeren. Op de dag van vertrek kun je weer muntjes halen bij de receptie voor het ophalen van de tent/caravan. Je krijgt alleen muntjes mee voor het inchecken/uitchecken, niet om tussentijds spullen naar de plek te brengen, daarvoor kun je de bagagekarren gebruiken.

Waar mag ik parkeren?

Wanneer u komt inchecken, mag u parkeren op de incheckstrook. Wanneer u komt uitchecken, mag u eerst het terrein afrijden en parkeren op de uitcheckstrook. Voor de rest van het verblijf mag u parkeren op onze algemene parkeerplaats, P1 of P2. Hier heeft u geen muntjes/slagboompas voor nodig.

Vanaf wanneer kan ik het park op en af?

U kunt tussen 08:00 23:00 uur het park op en af via de slagboom. Maakt u gebruik van een slagboompas? Dan zit er 30 minuten antipassback op uw kaart.

Wanneer uw auto buiten de poort geparkeerd staat op het algemene parkeerterrein, kunt u te allen tijde op de camping aankomen en wegrijden.

Gaat de slagboom altijd open?

Wanneer u een slagboompas gebruikt, zit er 30 minuten antipassback op de kaart. Dit betekent dat u niet binnen 30 minuten het terrein op- of af kan rijden. Verder is de slagboom tussen 23:00 08:00 uur gesloten.

Wanneer u eenmalig toegang met muntjes heeft, zit er geen 30 minuten wachttijd tussen in- en uitrijden. U heeft een muntje nodig om de ingang te openen en u heeft weer een muntje nodig om de uitgang te openen. De groene paal slikt de muntjes in.

Is parkeren bij de plek mogelijk?
 • Verhuur. Het is niet mogelijk om bij onze verhuuraccommodaties te parkeren, m.u.v. de stacaravans G1 en G2. Wel mag u op dag van aankomst/vertrek even met de auto naar de accommodatie rijden om uw spullen in/uit te laden.
 • Alle standaard (B) kampeerplaatsen + comfortplaatsen C32 tot C59. Het is niet mogelijk om je auto bij de plek te parkeren. Vanaf januari 2021 zijn onze kampeervelden autovrij. Je krijgt muntjes mee voor het openen van de poort. Als je de caravan/tent op de plaats hebt staan verzoeken wij je de auto op de parkeerplaats te parkeren. Je kunt ook gebruik maken van de bagagekarretjes (€ 2,00 borg) om je spullen (boodschappen etc.) te vervoeren. Op de dag van vertrek kun je weer muntjes halen bij de receptie voor het ophalen van de tent/caravan. Je krijgt alleen muntjes mee voor het inchecken/uitchecken, niet om tussentijds spullen naar de plek te brengen, daarvoor kun je de bagagekarren gebruiken. Op vertoon van een geldige mindervalidenkaart (op naam) kun je wel de auto bij de plek zetten. Je kunt dit aangeven bij het inchecken. Dan krijg je een slagboompas mee voor het in- en uitrijden.
 • C1 – C31. Dit comfortveld heeft een eigen slagboom(pas) en een eigen parkeerstrook naast het veld. Uw auto dient niet pal naast de caravan te worden geparkeerd, maar op de daarvoor bestemde parkeerstrook. Er is 1 auto per plek toegestaan. Een eventuele 2e auto dient op het algemene parkeerveld te worden geparkeerd.

Reservierung

Zijn huisdieren toegestaan?

Huisdieren zijn toegestaan op het terrein en dienen te allen tijde aangelijnd te zijn op het gehele campingterrein.

In de meeste accommodaties zijn geen huisdieren toegestaan. Er is één huisdier toegestaan in de volgende accommodaties:

 • 4-persoons huisje Grietje
 • 6-persoons huisje Klaasje
 • 5-persoons Vossenlogde 1
 • 4-persoons trekkershutten 1 en 2
 • 4-persoons Reestcottage 1

Het is niet toegestaan om huisdieren in de andere accommodaties toe te laten of om met twee/meer huisdieren in bovengenoemde accommodaties te verblijven.

Wat is het verschil tussen een standaard kampeerplaats en een comfort kampeerplaats?

Bij een standaard kampeerplaats heeft u 10 ampère stroom. Bij een comfortplaats heeft u 16 ampère stroom, eigen waterkraan, afvoer en kabelaansluiting.

Mogen campers ook op een veld staan of moet dit per se op het camperlaantje?

Campers mogen bij ons ook gewoon op een standaard- of comfortveld staan maar mogen het gehele verblijf niet van de kampeerplaats af.

Hoe groot is de kampeerplaats?

Onze kampeerplaatsen (zowel standaard als comfort) zijn ongeveer 10x10m. In het camperlaantje passen campers tot 7m.

Is het mogelijk voor bezoekers te overnachten?

Je betaalt alleen voor logees. De kosten hiervoor bedragen € 4,50 p.p.p.n. incl. toeristenbelasting.