Kom met je hond naar camping de Vossenburcht

Op zoek naar een camping waar je je hond gewoon mee kunt nemen? Bij camping De Vossenburcht in IJhorst zijn ook honden (en andere huisdieren) van harte welkom, zodat je met het hele gezin kunt genieten van een heerlijke vakantie.

Kom bij ons kamperen
HTH Vossenburcht Lowres 2e 1223

Kamperen met je hond in de bossen

Wij zijn een echte gezinscamping in het prachtige Reestdal, op de grens van Drenthe en Overijssel. Je kunt hier heerlijk genieten van de bosrijke omgeving, van de rust en van elkaar. Je loopt zo met je viervoeter lekker de bossen in. Daarnaast kun je gebruikmaken van o.a. de volgende faciliteiten:

Voorproefje: een glimp van wat je te wachten staat

Kom gezellig kamperen met je hond

De ruime kampeerplaatsen zijn omringd door bosschages en voorzien van elektriciteit. Naast standaard- en comfortplaatsen kun je ook een tentplaats of camperplaats reserveren op onze familiecamping in Overijssel. We kijken ernaar uit om jouw gezin en trouwe viervoeter te verwelkomen!

Vind hier een plekje
HTH LO Wres 8203

Liever iets meer luxe?

Je kunt niet alleen kamperen, maar ook een accommodatie huren. Wij hebben ruime keuze in verhuur accommodaties: voor elk wat wils! Je kunt jouw huisdier meenemen in één van de volgende accommodaties:

Bekijk de accomodaties
HTH Lowres Vossenburcht 3542

Beleef Camping de Vossenburcht

Veelgestelde vragen

Zijn huisdieren welkom?
Jazeker, huisdieren zijn welkom bij ons op de camping.

Moeten honden aangelijnd zijn op de camping
Ja, ze moeten te allen tijde aangelijnd zijn op het hele campingterrein.

In welke accommodaties zijn huisdieren toegestaan?
Slechts één huisdier is toegestaan in de volgende accommodaties:

  • 4-persoons huisje Grietje
  • 6-persoons huisje Klaasje
  • 5-persoons Vossenlogde 1
  • 4-persoons trekkershutten 1 en 2
  • 4-persoons Reestcottage 1

Het is niet toegestaan ​​om huisdieren toe te laten in andere accommodaties, noch om met twee of meer huisdieren in de bovengenoemde accommodaties te verblijven.

Voor wie is Camping De Vossenburcht uiterst geschikt?
De camping is perfect geschikt voor gezinnen met kinderen tot 13 jaar, alsook voor rustzoekers die gewoon willen ontspannen en genieten van de rust. Daarnaast biedt het een prachtige omgeving voor actieve gasten die van activiteiten zoals hardlopen, mountainbiken, fietsen en wandelen houden.

Is er animatie op de camping?
Tijdens Hemelvaart & Pinksteren en in het hoogseizoen kunnen de jonge gasten op onze camping deelnemen aan diverse activiteiten bij de kidsclub. Ze kunnen knutselen, meedoen aan sport en spel, spannende speurtochten beleven en meedansen in de minidisco. Een uitgebreid programma vol activiteiten voor kinderen van 3 tot 13 jaar wordt samengesteld door Top Animation. Lees hier meer.