Winterkamperen op Familiecamping De Vossenburcht is puur genieten op een prachtige wintercamping. Winterkamperen bij De Vossenburcht is genieten van het mooie winterse landschap in de normaal al zo prachtige omgeving, maar die nu een extra adembenemend tintje heeft gekregen. Trek er met de slee op uit in de bossen, kom schaatsen op een van de (speel)vijvers of maak een heerlijke wandel- of fietstocht door de winterse natuur rondom onze wintercamping. Op onze familiecamping Nederland zelf is het ook genieten tijdens het winterkamperen. Geniet van luxe in ons verwarmd sanitair gebouw en boek een heerlijke plek op onze royale kampeervelden of in één van onze comfortabele verhuuraccommodaties.

Winterkamperen op ruime kampeerplaatsen

Wilt u écht komen winterkamperen? Dan komt u natuurlijk gewoon met uw caravan, tent of camper naar onze wintercamping! U heeft bij Familiecamping De Vossenburcht de keus uit ruime standaard kampeerplaatsen of camperplaatsen.

De standaard kampeerplaatsen op onze wintercamping zijn van 10 ampère stroom voorzien. De speciale camperplaatsen zijn met minimaal 100 m2 uiterst royaal, zijn voorzien van 10 ampère stroom en u kunt gebruik maken van een camperverzorgingsstation.

Kampeermogelijkheden

Huisje huren op de camping in de winter

Zit u er in de winter liever iets comfortabeler en warmer bij? Dan kunt u er ook voor kiezen om een huisje te huren op onze wintercamping. Er zijn verschillende soorten accommodaties te huur op onze camping DrentheEen overnachting in één van onderstaande accommodaties geeft u het comfortabele gevoel van thuis, terwijl u ondertussen toch het echte gevoel van winterkamperen op onze wintercamping ervaart.

Alle verhuurmogelijkheden

Faciliteiten op de wintercamping

Komt u winterkamperen op onze wintercamping, dan kunt u gebruik maken van een luxe 5-sterren sanitairgebouw. Het gebouw is schoon en de voorzieningen zijn van hoog niveau. Er zijn afsluitbare ruimtes met wastafels en douches en ook aan de kleintjes is gedacht! Er is namelijk speciaal kinder- en babysanitair en er is ook sanitair voor mindervaliden aanwezig.

Faciliteiten

Doen in de omgeving van de wintercamping

In de omgeving van onze wintercamping is ontzettend veel te doen. Trek er te voet, met de fiets of zelfs met de slee op uit in één van de vele prachtige bossen en geniet van de onder de snee bedolven heidevelden, vennen en oude boerderijen. Komt u winterkamperen met kinderen? Dan zijn bij de diverse attractieparken die op korte afstand van onze wintercamping gelegen zijn vaak speciale winterarrangementen te boeken, maar ook de binnenspeeltuinen en zwembaden zijn natuurlijk de moeite waard om te bezoeken, evenals een uitje naar Zwolle, Hoogeveen, Meppel of één van de charmante dorpjes waar u een heerlijke kop koffie of warme chocolademelk kunt nuttigen in een gezellig en warm cafeetje of restaurantje!

Overzicht van de omgeving

Plaats of huisje op de wintercamping boeken

Wilt u een plaats op de wintercamping boeken of een huisje huren in de winter? Boek dan snel uw plek bij Familiecamping De Vossenburcht en kom genieten van de faciliteiten op onze camping, ontdek het prachtige landschap rondom onze camping in de winter en trek erop uit in de gezellige omgeving! Het is mogelijk om met uw ACSI-kaart te komen kamperen op onze ASCI camping Nederland.

Kampeerplaats boeken
Huisje huren in de winter