Een goedkope camping waar u zich elk moment van de dag zult vermaken, waar de sanitaire voorzieningen luxe en schoon zijn en welke prachtig gelegen is. Als u hiernaar op zoek bent, bent u bij Familiecamping De Vossenburcht aan het juiste adres. De Vossenburcht is namelijk een goedkope 4,5 sterren anwb-camping, maar beschikt over alles waaraan een goede camping moet voldoen.

Goedkope camping met veel faciliteiten

Hoewel De Vossenburcht een goedkope camping te noemen is, zijn er toch verrassend veel faciliteiten te vinden:
– Heerlijk verwarmd buitenzwembad
– Gezellige kantine met bar, biljart en televisie
– Uitdagende speeltuin met Pannakooi
– Luxe 5-sterren sanitairgebouw met baby- en kindvoorzieningen

Daarnaast zijn er nog genoeg speelmogelijkheden te vinden op deze boscamping. Ondanks het feit dat De Vossenburcht een goedkope camping te noemen is, zijn alle faciliteiten dus perfect voor elkaar!

Bekijk alle faciliteiten
familieweekend op een camping

Een prachtig gelegen goedkope camping in Nederland

Bij De Vossenburcht betaalt u niet voor de naam van de regio. De Vossenburcht blijft namelijk een goedkope camping, ondanks het feit dat de natuur in de omgeving uniek is. Het Reestdal – een prachtig beekdallandschap op de grens van Overijssel en Drenthe – is namelijk uniek in Nederland, met haar bloemrijke weiden, prachtige bossen en imposante heide en vennen.

De Vossenburcht ligt middenin dit landschap en zelfs middenin de bossen. Hier zult u helemaal tot rust komen en genieten van uw welverdiende vakantie, zeker als u zich realiseert dat u een geweldige vakantie op een goedkope camping in Nederland heeft geboekt!

Bekijk de omgeving

Boek nu uw goedkope camping!

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden op onze goedkope camping? Kies uit kampeerplaatsen of vakantiehuisjes om de beschikbaarheid en prijzen te bekijken.

Kampeerplekken
Vakantiehuisjes