Een goedkope camping waar u zich elk moment van de dag zult vermaken, waar de sanitaire voorzieningen luxe en schoon zijn en welke prachtig gelegen is. Als u hiernaar op zoek bent, bent u bij Familiecamping De Vossenburcht aan het juiste adres. De Vossenburcht is namelijk een goedkope 4,5 sterren anwb-camping, maar beschikt over alles waaraan een goede camping moet voldoen.

Goedkope camping met veel faciliteiten

Hoewel De Vossenburcht een goedkope camping te noemen is, zijn er toch verrassend veel faciliteiten te vinden. Een heerlijk verwarmd zwembad, een gezellige kantine met bar, biljart en televisie, een uitdagende speeltuin met Pannakooi zijn bijvoorbeeld allemaal gewoon te vinden op deze boscamping. Bovendien is er een luxe 5-sterren sanitairgebouw aanwezig, welke over speciale baby- en kindervoorzieningen, voldoende toiletten en douches en zelfs invaliden sanitair beschikt. Ondanks het feit dat De Vossenburcht een goedkope camping te noemen is, zijn alle faciliteiten dus perfect voor elkaar.

Een prachtig gelegen goedkope camping in Nederland

Bij De Vossenburcht betaalt u niet voor de naam van de regio. De Vossenburcht blijft namelijk een goedkope camping, ondanks het feit dat de natuur in de omgeving uniek is. Het Reestdal – een prachtig beekdallandschap op de grens van Overijssel en Drenthe – is namelijk uniek in Nederland, met haar bloemrijke weiden, prachtige bossen en imposante heide en vennen. De Vossenburcht ligt middenin dit landschap en zelfs middenin de bossen. Hier zult u helemaal tot rust komen en genieten van uw welverdiende vakantie, zeker als u zich realiseert dat u een geweldige vakantie op een goedkope camping in Nederland heeft geboekt. Wat wilt u nog meer?!

Omgeving

Boek nu uw goedkope camping!

Via de button ‘Reserveer Nu’ aan de rechterzijde van deze pagina of ‘Boek uw goedkope camping Nederland’ bovenaan deze pagina, boekt u uw goedkope camping direct. Hier kunt u ook de tarieven vinden. Als u de kampeerplekken of de accommodaties eerst wilt bekijken, klikt u op één van de buttons hieronder.

Vakantiehuisjes