Bent u op zoek naar een leuke camping in IJhorst? Dan bent u bij Familiecamping De Vossenburcht aan het juiste adres! Op onze camping in IJhorst kunt u genieten van een onvergetelijke vakantie met het hele gezin. Op de camping zelf is veel te beleven, maar ook buiten onze echte boscamping is ontzettend veel te doen. Prachtige natuur en diverse uitjes maken het een aangename omgeving om te verblijven. Kinderen en volwassenen hoeven zich niet te vervelen op deze camping in IJhorst. 

Camping IJhorst met prachtige kampeerplekken

Op camping IJhorst De Vossenburcht kunt u genieten van een ontspannen vakantie. De camping beschikt over prachtige ruime kampeerplaatsen die van alle gemakken zijn voorzien. Op de camping IJhorst kunt u kamperen in het bos en op kampeervelden. Er zijn prima sanitaire voorzieningen en de kampeerplekken liggen in een prachtige omgeving, die u direct vanaf de camping kunt bewonderen.

Huisje huren op camping in IJhorst

Naast kamperen kunt u tijdens uw vakantie op de camping in IJhorst ook verblijven in een van onze prachtige accommodaties! Een vakantiehuisje huren is bijvoorbeeld erg bijzonder als u een Staphorster huisje boekt, maar ook in de tenthuizen, trekkershutten, stacaravans en boomhut op de camping in IJhorst kunt u heerlijk verblijven.

Vakantie in IJhorst zeer kindvriendelijk

Camping De Vossenburcht in IJhorst is uitermate kindvriendelijk. Niet alleen wordt er tijdens de zomervakantie een leuk animatieprogramma voor de kinderen op de camping in IJhorst georganiseerd, ook is er een mooi verwarmd openlucht zwembad. Op onze camping met zwembad kunnen kinderen dus heerlijk zwemmen en spelen. Bovendien zijn er veel meer leuke activiteiten en faciliteiten aanwezig, zoals een pannakooi, een mooie speeltuin en springkussens. 

Camping IJhorst boeken

Boek nu uw verblijf op onze camping IJhorst en kom genieten van de prachtige kampeerplekken, huisjes en natuurlijk de omgeving. U en uw gezin zullen zich vermaken op de familiecamping en genieten van de vele mogelijkheden direct in de omgeving van de camping in IJhorst.

Prijs & Beschikbaarheid