Camping IJhorst, beleef Camping De Vossenburcht!

Bent u op zoek naar een leuke camping IJhorst? Dan bent u bij Familiecamping De Vossenburcht aan het juiste adres! Op onze camping IJhorst kunt u genieten van een onvergetelijke vakantie met het hele gezin. Op de camping in IJhorst zelf is veel te beleven, maar ook buiten onze echte boscamping is ontzettend veel te doen. Prachtige natuur en vele uitjes zijn namelijk dichtbij gelegen. Kinderen en ouders zullen zich dus niet vervelen op de camping IJhorst. 

Camping IJhorst met prachtige kampeerplekken

Op camping IJhorst De Vossenburcht kunt u genieten van een ontspannen vakantie. De camping beschikt over prachtige ruime kampeerplaatsen, voorzien van alle gemakken. Op de camping IJhorst kunt u kamperen in het bos en op een veldje, er zijn prima sanitaire voorzieningen en de kampeerplekken liggen in een prachtige omgeving, die u direct vanaf de camping bereikt.

Huisje huren op camping in IJhorst

Naast kamperen kunt u tijdens uw vakantie op de camping in IJhorst ook verblijven in een van onze prachtige accommodaties! Een vakantiehuisje huren is bijvoorbeeld erg bijzonder als u een Staphorster Vakantiehuisje boekt, maar ook in de Tenthuisjes, Trekkershutten en Stacaravans op de camping IJhorst kunt u heerlijk verblijven.

 

Vakantie in IJhorst zeer kindvriendelijk

Camping De Vossenburcht in IJhorst is uitermate kindvriendelijk. Niet alleen wordt er tijdens de zomervakanties een leuk animatieprogramma voor de kinderen op de camping IJhorst georganiseerd, ook is er een mooi verwarmd openlucht zwembad. Op onze camping met zwembad kunnen kinderen dus heerlijk zwemmen en spelen. Bovendien zijn er veel meer leuke activiteiten en faciliteiten aanwezig, zoals een sportveld, kantine en een mooie speeltuin.

Camping IJhorst boeken

Boek nu uw verblijf op onze camping IJhorst en kom genieten van de prachtige kampeerplekken, huisjes en natuurlijk de omgeving. U en uw gezin zullen zich vermaken op de familiecamping en genieten van de vele mogelijkheden direct in de omgeving van de camping IJhorst.

Prijs & Beschikbaarheid

Zoover NL

Virtuele Tour

Facebook
Top