Wilt u overnachten op een heerlijke veelzijdige camping? Giethoorn ontdekken? Genieten van de prachtige natuur? En wilt u genieten van leuke attracties en uitjes in de buurt? Boek dan uw vakantie op De Vossenburcht, een prachtige boscamping in de buurt van Giethoorn, gelegen in het groen en voorzien van vele faciliteiten en activiteiten!

Camping omgeving Giethoorn

De Vossenburcht is een heerlijke camping in de buurt van Giethoorn. Ons vakantiepark is middenin de bossen gelegen en omgeven door prachtige wandel- en fietsroutes, maar op slechts 30 kilometer afstand en een half uurtje rijden waant u zich al in een heel andere omgeving: de bijzondere omgeving van het prachtige waterdorpje Giethoorn! Dit pittoreske dorpje – niet voor niets ook wel ‘Hollands Venetië’ genoemd – staat bekend om haar prachtige grachten en het aangrenzende natuurgebied De Wieden. Hier kunt u prachtig varen in bijzondere en milieuvriendelijke bootjes, van fluisterboot tot sloep en individueel of in een groep. Giethoorn is hiermee een heerlijke plek om te verblijven als u een dagje iets wilt doen buiten onze heerlijke camping. Omgeving Giethoorn brengt u helemaal tot rust, maar doet u aan de andere kant ook om elke hoek verbazen. Giethoorn is bovendien een heerlijke plek voor iedereen, van jong tot oud!

Dagje uit in Giethoorn

Houdt u ervan om een excursie te maken als u verblijft op een camping? Giethoorn is dan zeker een aanrader, omdat u zich er een hele dag kunt vermaken. Giethoorn staat natuurlijk bekend om haar heerlijke vaarmogelijkheden, maar dit pittoreske dorpje kan ook perfect te voet of op de fiets, snorfiets of solex worden ontdekt. Daarnaast zijn er vele winkeltjes, musea en galerieën te vinden en staat Giethoorn ook bol van heerlijke restaurantjes waar u kunt genieten van eenvoudige tot luxe gerechten, van vis tot vlees! Bent u dus op zoek naar vertier buiten de camping? Giethoorn biedt dan eigenlijk alles waar u naar op zoek bent!

  • Varen door de grachten
  • Een boottocht door het prachtige natuurgebied ‘De Wieden’
  • Winkeltjes, musea en galerieën
  • Bijzondere activiteiten op het water
  • Heerlijk lunchen en dineren aan het water
  • Wandelen en fietsen door een prachtige omgeving

Kamperen in de buurt van Giethoorn

Wilt u kamperen in de buurt van Giethoorn? Familiecamping De Vossenburcht biedt hiervoor heerlijke mogelijkheden. Op slechts 30 minuten verwijderd van Giethoorn vindt u op ons prachtige park middenin het bos en in een heerlijke groene omgeving onze mooi aangelegde en royale kampeerplaatsen.

Kies uit de standaard kampeerplaatsen of ga voor nóg meer comfort met de keuze voor een comfort kampeerplaats op onze camping in de omgeving van Giethoorn. De voorzieningen zijn, welke keuze u ook maakt, in ieder geval van topkwaliteit. Geniet van ons:
– 5 sterren sanitairgebouw
Verwarmd buitenzwembad
– Sportveld
– Speeltuin
– Uitgebreid terras.

Bekijk alle kampeerplaatsen

Huisje huren omgeving Giethoorn

Op onze camping Giethoorn is het ook mogelijk om een huisje te huren. Familiecamping De Vossenburcht beschikt over verschillende comfortabele huuraccommodaties voor net dat beetje extra comfort. Maak de keuze uit een:
Boomhut
Reestcottage
Staphorster Huisjes
Trekkershut
Luxe stacaravan
Tenthuisjes

Bijzondere accommodaties die perfect passen bij het karakter van onze camping in de omgeving van Giethoorn.

Bekijk alle accommodaties

Seizoensplaats bij Giethoorn

Wilt u graag vaker genieten van de heerlijke mogelijkheden op onze camping met zwembad? Giethoorn vaker bezoeken om heerlijk te ontspannen? En wilt u overnachten op een park dat heerlijk groen en middenin de bossen gelegen is? Boek dan een seizoensplaats op onze camping in de buurt van Giethoorn en maak deze droom waar!

seizoensplaats overijssel