Op zoek naar een gezellige camping in Emmen? Familiecamping De Vossenburcht is een veelzijdige camping, gelegen dichtbij Emmen. Wanneer je in de omgeving rijdt van De Vossenburcht, dan weet je al meteen dat je een fijne vakantie gaat beleven. Middenin de natuur en in de directe omgeving vele leuke dorpjes en steden.

Kamperen in Emmen

Je kunt hier perfect kamperen; de camping bevat onder andere standaard kampeerplaatsen, comfort kampeerplaatsen en camperplaatsen. Tevens is groepskamperen met bijvoorbeeld een groep vrienden, familie, collega’s en leerlingen mogelijk. Deze camping in Emmen beschikt ook over goede faciliteiten om van het kamperen een waar feestje te maken. Er is o.a. een luxe sanitairgebouw met familiedouches en sanitair geschikt voor invaliden, iedereen is welkom hier in Emmen! Lees hier alles over het kamperen op deze familiecamping in Emmen.

Meer informatie over kamperen

Vakantiehuisjes in Emmen

Verblijf je liever iets comfortabeler en luxer? Kies dan voor het huren van een accommodatie. De vakantiehuisjes op Camping De Vossenburcht zijn voorzien van alle gemakken. Kies de accommodatie die bij jou past, er zijn diverse huurmogelijkheden op de Vossenburcht;

  • Staphorsterhuisje (4-persoons of 6-persoons)
  • Tenthuisje
  • Luxe stacaravan
  • Trekkershut
  • Reest Cottage
  • Boomhutten

Bekijk hier de informatie over de huisjes

Informatie over de huisjes

Camping in de buurt van Wildlands

Op zoek naar meer spanning? Bezoek dan Wildlands Adventure Zoo in Emmen. Hier maak je een wereldexpeditie in één dag, je reist onder andere door het poolgebied, de jungle en de savanne. Als echte avonturier ontdek je nieuwe werelden en beleef je spannende avonturen. Bezoek de mythische vlindertuin, waar de vlinders om je oren vliegen. Ga met een bootje mee en sta oog in oog met de olifanten! Stap de gigantisch truck in en cross over de savanne waar de giraffen met je meelopen. Wildlands Adventure Zoo in Emmen is meer dan een dierentuin, het is één groot avonturenpark. Je kan zelfs mee op expeditie in de Noordpool in een heuse 4-D film; riemen vast, het wordt een zware rit! Wil je even uitrusten van al het avontuur? Dan zijn er zat leuke restaurantjes waar je iets kan eten of drinken, bijvoorbeeld naast de olifanten!

Emmen in het kort

In Emmen is genoeg te beleven. In de zomermaanden zijn er vele festivals voor jong en oud te vinden zoals Retropop, Alles kids in Drenthe, C ‘est La Vie en het Full Colour Festival. Je kunt ook heerlijk winkelen in Emmen of gezellig een terrasje pakken. In Emmen bevindt zich namelijk het grootste overdekte winkelcentrum van heel Noord-Nederland. Emmen ligt in een prachtige omgeving, ideaal voor fiets- of wandeltochten.

Wilt u ook genieten van een ontspannen vakantie in de buurt van Emmen? Boek dan nu uw vakantie bij de Vossenburcht! 

Boeken