Boomhut huren in Overijssel – Nieuw in 2017

ยปBoomhut huren in Overijssel – Nieuw in 2017
Boomhut huren in Overijssel – Nieuw in 20172018-05-02T10:57:49+00:00

Camping de Vossenburcht in Overijssel blijft zich ontwikkelen. In 2016 werden de knusse Reest Cottages gebouwd en in 2017 is er weer een nieuwe accommodatie bijgekomen. Dus wilt u op een unieke manier in de prachtige omgeving van Overijssel overnachten? Dan presenteren wij graag onze nieuwe aanwinst: De 5-persoons boomhut. 

Boomhut huren in Overijssel?

Op deze familiecamping in IJshorst kunt u heerlijk kamperen of lekker luxe genieten van een vakantiehuisje. Deze boomhut huren in Overijssel is nu al mogelijk. Bekijk snel de prijs & beschikbaarheid om te kijken of uw gewenste datum er nog bij zit voor een uniek avontuur in de boomhut. Overijssel is bij uitstek een leuke provincie om op ontdekking te gaan met het gezin. Hier is van alles te beleven. 

Een vakantie in een boomhut in Overijssel is een ware Glamping ervaring. De luxe accommodatie is namelijk zo ingericht dat je voorzien bent van alle gemakken. Zo zijn er twee slaapkamers, een badkamer met douche en toilet en er is een kleine keuken met koelkast, fornuis en natuurlijk een koffiezetapparaat. Maar wat wellicht wel het mooiste is aan deze boomhut in Overijssel: de veranda! Vanaf de ruime veranda met terrasmeubilair kan je in de zomer genieten van de zon en het uitzicht. Terwijl de kinderen op het grasveld voor de accommodatie aan het spelen zijn, als ze niet vermaakt worden door het animatieteam met uitgebreid recreatieprogramma. 

Wat ook belangrijk is om te weten; de boomhut op de Vossenburcht is huisdiervrij en alle prijzen die getoond worden zijn inclusief bedlinnen en schoonmaakkosten. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. 

Unieke boomhutovernachting

De 5-persoons boomhut in Overijssel staat op 4 meter hoge palen! Wist u dat hierdoor een prachtig uitzicht krijgt op uw directe omgeving? En dat u de mooie vakantiefoto’s die u maakt direct kan delen? Want tijdens de vakantie in een boomhut kunt u gratis gebruik maken van het wifi-netwerk. Bent u er nog niet uit welke accommodatie u wilt huren? Bekijk dan eens ons gehele aanbod aan vakantiehuisjes


Prijs & Beschikbaarheid