Camping de Vossenburcht in Overijssel blijft zich ontwikkelen met mooie accommodaties en goede voorzieningen voor haar gasten. Wilt u op een unieke manier in de prachtige omgeving van Overijssel overnachten? Dan presenteren wij graag onze bijzondere accommodatie op grote hoogte: De 5-persoons boomhut. 

Boomhut huren in Overijssel?

Op deze familiecamping in IJhorst kunt u heerlijk kamperen of genieten van luxe in een vakantiehuisje. Deze boomhut huren in Overijssel is zeker de moeite waard! Bekijk snel de prijs & beschikbaarheid om te kijken of uw gewenste datum er nog bij zit voor een uniek avontuur in de boomhut. Overijssel is bij uitstek een leuke provincie om op ontdekking te gaan met het gezin. Hier is van alles te beleven. 

Een vakantie in een boomhut in Overijssel is een ware Glamping ervaring. De luxe accommodatie is namelijk zo ingericht dat u voorzien bent van alle gemakken. Zo zijn er twee slaapkamers, een badkamer met douche en toilet en er is een keuken met koelkast, fornuis en een koffiezetapparaat aanwezig. Wat wellicht het mooiste is aan deze boomhut in Overijssel: de veranda! Vanaf de ruime veranda met terrasmeubilair kunt u in de zomer genieten van de zon en het uitzicht. De boomhut op Familiecamping de Vossenburcht is huisdiervrij en ook per nacht te boeken!

Unieke boomhutovernachting

De 5-persoons boomhut in Overijssel staat op 4 meter hoge palen! Wist u dat hierdoor een prachtig uitzicht krijgt op uw directe omgeving? En dat u de mooie vakantiefoto’s die u maakt direct kan delen? Want tijdens de vakantie in een boomhut kunt u gratis gebruik maken van het wifi-netwerk. Bent u er nog niet uit welke accommodatie u wilt huren? Bekijk dan eens ons gehele aanbod aan vakantiehuisjes


Prijs & Beschikbaarheid