StacaravanDelen

»StacaravanDelen
StacaravanDelen 2018-03-09T15:25:06+00:00

Nieuw bij De Vossenburcht is de luxe Stacaravan! Deze verhuren wij via het unieke verblijfconcept Stacaravandelen.nl. U schaft geen eigen Stacaravan aan, maar koopt een speciale Strippenkaart waarmee u voordelig meerdere keren per jaar geniet van korte vakanties in de splinternieuwe Stacaravan.

De Stacaravan

De royale Stacaravan is van alle gemakken voorzien. Via een luxe veranda waar u, zowel bij goed als minder goed weer, heerlijk kunt genieten van het buitenleven, loopt u binnen in de ruime woonkamer met hoekbank en flatscreen televisie. De keuken bevindt zich in dezelfde ruimte als de woonkamer. Deze beschikt over een gasstel, geïntegreerde koel/vriescombinatie en een geïntegreerde combi-magnetron. Er zijn drie slaapkamers waar van één met 2-persoonsbed, één met twee 1-persoons bedden en een slaapkamer met stapelbed. De badkamer beschikt over een wastafel, douche en toilet. In de tuin vindt u het schuurtje waarin als extra service een damesfiets en de StacaravanDelen bakfiets voor u klaar staan!

Voor het opstellen van uw vakantie meeneemlijst is het natuurlijk handig om te weten wat u allemaal alvast weg kunt strepen. Bekijk daarvoor de inventarislijst.

Service

Wilt u maximaal comfort? Kies er dan voor om uw accommodatie na verblijf schoon te laten maken. Hiervoor betaalt u € 30,00.
Linnensets kunt u ook extra reserveren voor € 6,00 per set.

Reserveren

De Stacaravan reserveert u in drie stappen:

1. Koop de Strippenkaart
2. Kies voor camping De Vossenburcht
3. Ga naar beschikbaarheid en boeken

Let op: reserveren kan alleen als u de Strippenkaart aangeschaft heeft.

Bekijk meer informatie, koop de Strippenkaart en reserveer bij De Vossenburcht via StacaravanDelen.

Bekijk hier de introductievideo: