Als u eropuit trekt met uw caravan of camper dan wilt u ontsnappen uit het dagelijks leven en de stilte en rust opzoeken van de natuur in een bosrijke omgeving. Klinkt dit voor u als muziek in de oren? Kom dan genieten van een kampeervakantie op 4,5-sterren camping De Vossenburcht. Deze rustige groene camping in Nederland is gelegen in het dorpje IJhorst, in de gemeente van Staphorst. En in de directe omgeving vindt u heide, vennen en authentieke boerderijen. Dus neem de fiets mee als u ons komt bezoeken en ga op ontdekking door Overijssel.

Boscamping

Op De Vossenburcht kunt u heerlijk rustiek kamperen en écht genieten van de natuur. Als u hier komt kamperen in Overijssel dan staat u op royale kampeerplaatsen op gezellige kampeervelden of u kunt kiezen voor een kampeerplaats in het bos. Dus ook als u op zoek bent naar een boscamping in Overijssel, zit u goed op De Vossenburcht. In de directe omgeving zijn wandelroutes uitgezet, waar u naar hartenlust kunt wandelen. Wissel de natuur af met een bezoekje aan een van de gezellige plaatjes in de buurt. Ontdek het pittoreske Staphorst of struin door de straten van Meppel of Zwolle. Ook Giethoorn ligt op rijafstand van de boscamping De Vossenburcht.

Prijs & Beschikbaarheid

Kampeermogelijkheden

U heeft de keuze uit drie soorten kampeerplaatsen:

  • Standaard kampeerplaats: 100 m2, inclusief 10 Ampère stroom en 4 minuten warm water/douche per persoon per dag.
  • Comfort kampeerplaats: 100 m2, inclusief 16 Ampère stroom, kabel tv, water en afvoer. En 4 minuten warm water/douche per persoon per dag. Tevens staat u dan op een autovrij kampeerveld.
  • Camperplaats: 100 m2, inclusief 10 Ampère stroom, vuilafvoer en 4 minuten warm water/douche per persoon per dag. U kunt ook gebruik maken van het camperservicestation op de camping.

De faciliteiten op deze boscamping in Overijssel zijn erg goed. Zo is er een 5-sterren sanitair gebouw waar u gebruik van kunt maken. Het is een zeer luxe en ruim gebouw met voldoende toiletten en douches. Tevens is er invaliden sanitair aanwezig. Alles voor uw gemak! Op deze camping zijn ook huisdieren toegestaan. Dus neem uw hond mee en verken de bossen rondom de rustige groene camping; de Vossenburcht.

50-plussers voordeel

De Vossenburcht is een echte familiecamping, maar ook 50-plussers kunnen hier in alle rust kamperen. Komt u kamperen buiten de schoolvakanties? Maak dan gebruik van ACSI, ANWB of de BestDealcard. Zo kunt u voordelig en rustiek kamperen op de Vossenburcht, een camping vlakbij Staphorst. In het voor- en naseizoen is de horeca gewoon geopend in het weekend. Zo kunt u dineren in het ‘petit’ restaurant of een snelle hap halen bij de snackbar. Ervaar een heerlijke vakantie op deze rustige groene camping in Nederland.

Kom lekker rustig kamperen op de camping in mei of september! Geniet van de rust, maar wel met voldoende bedrijvigheid op de camping en in de omgeving. Ideaal voor 50-plussers of mensen die gewoon op zoek zijn naar een rustige groene camping in Nederland.

Reserveren
Familiecamping Drenthe