Weekblog 6 – De Vossenburcht

Het is lente! Vandaag, dinsdag 20 maart 2018, begint officieel de lente en laten de krokusjes zich al voorzichtig zien op de camping. Tot ziens sneeuw en kou; Hallo zon, fluitende vogeltjes en bloesem. 

Afgelopen vrijdag verruilden collega’s Marije en Gerien de receptie 1 dagje voor domstad Utrecht. Daar volgden ze een workshop ‘Filmen met je smartphone’ en inmiddels is de eerste vlog online gezet! De komende tijd zullen zij flink oefenen en leuke vlogs gaan maken. Wat willen jullie graag zien in de vlogs? Geef gerust tips door via info@devossenburcht.nl

Vorige week is onze boomverzorger Rene weer druk bezig geweest met het zagen van takken en bomen. Kim en Gerien mochten even mee in het bakje van de hoogwerker om de camping van bovenaf te bekijken. 

Dat de kantine van binnen flink onder handen wordt genomen, is inmiddels wel bekend. Vanaf deze week is ook de buitenkant aan de beurt en worden de muren onder handen genomen met een zwarte kwast.

Ieder seizoen zijn de kleurplaten in de kantine haast niet aan te slepen en krijgen we heel veel mooie tekeningen te zien. Soms zitten er ware Picasso’s tussen… Voor komend seizoen hebben we onze eigen kleurpotloden in de kantine liggen waarmee de jonge kunstenaars en kunstenaressen kunnen (in)kleuren! Je kan het potlodendoosje ook nog van een mooi kleurtje voorzien…