Weekblog 52 – Jeuk!

Hallo lieve lezers, welkom bij onze 52e weekblog! Dit keer stoere TT-bezoekers, akelige rupsen en een nieuwe ronde Dikke Reint met de huifkar. Veel leesplezier.

TT Assen

Het kan je haast niet ontgaan zijn, maar vorig weekend was het weer tijd voor de TT in Assen. Naast duizenden motoren rondom de Drentse hoofdstad, kon je ook een paar mooie, snelle en stoere exemplaren spotten bij ons op de camping. Wij mogen jaarlijks bezoekers uit binnen- en buitenland verwelkomen die bij ons komen overnachten voor dit evenement. Altijd leuk 🙂

Eiken processierups

We lazen in de krant dat het aantal eikenprocessierupsen op veel plaatsen in het land verdrievoudigd is ten opzichte van vorig jaar. Helaas komen we er op de camping niet genadig vanaf, want ook bij ons op het terrein is er in menig boom de eikenprocessierups gesignaleerd.

Inmiddels is er een speciale stofzuiger aangeschaft om deze rupsen te kunnen opzuigen. Wanneer dit apparaat is gearriveerd op de camping, zullen we zoveel mogelijk nesten (op bereikbare hoogte) weghalen. Mocht je last hebben van een nest, stuur dan een mail naar info@devossenburcht.nl met je pleknummer en omschrijving in welke boom de rupsen zitten.

ACSI

Als camping zijn we al jaren aangesloten bij de CampingCard ACSI-club. Dit is een organisatie waarbij kampeerders een kortingskaart kunnen aanschaffen en jaarlijks een campinggids ontvangen voor deelnemende campings in binnen- en buitenland. Op vertoon van een geldige acsi-kaart kan men in het laagseizoen tegen voordelig tarief komen kamperen. Om te garanderen dat de camping aan de eisen en richtlijnen van de ACSI voldoet, krijgen we jaarlijks bezoek van een inspecteur. Zo ook afgelopen week 🙂

Dikke Reint

Heb je al eens de tour van Dikke Reint meegemaakt? Dit is theater op locatie in ons prachtige Reestdal-gebied. Als bezoeker beleef je een middag of avond theater over een hilarisch verhaal uit de streekhistorie. Tijdens het verhaal verplaatsen de gasten zich per huifkar, waar ook Baron de Vos van Steenwijk in zit. De huifkar is de Reestdal Express van onze camping met Alex als chauffeur. Een voorstelling van Dikke Reint is een ervaring die je lang bij zal blijven! Benieuwd of er nog kaartjes zijn? Kijk dan op de site of zoek Dikke Reint op via Facebook.

Daghap

Benieuwd naar de daghap van deze week? Zaterdag staat er nasi met kipsaté op het menu en zondag kan je genieten van een krieltjes, sperziebonen en malse kippendijtjes met paprika. Dit alles voor slechts € 5,95 per portie.

Verder is de horeca vanaf dit weekend weer dagelijks vanaf 11:30 uur geopend!

Poolparty

Afgelopen week mochten we een kinderfeestje voor Tieme organiseren op de camping. Ook een keer je feestje vieren op de camping? Vraag gerust naar de mogelijkheden. Aan de mooie briefjes te zien, vonden Tieme en zijn vriendjes het een leuk feestje! Zij blij, wij blij 🙂

TOP

Verder start zondag 7 juli het animatieprogramma van TOP recreatie op de camping. Download onze app zodat je het programma altijd bij de hand hebt of haal een programma van de eerste week op bij de receptie.

Woensdag Smuldag

Vanaf woensdag 10 juli is het 8 weken lang Pizza&Pannenkoeken dag op de camping! Geniet van een heerlijke pizza of pannenkoek naar keuze voor een lekker prijsje.

Pizza van 9,95 voor 5,95
Pannenkoeken van 6,95 voor 4,95

Klus Stop

Vanaf 15 juli t/m 31 augustus is het niet toegestaan om te klussen op de camping. Dus leg die hamers, zagen en boren maar aan de kant en geniet lekker van de vakantie!

Dit was alweer de 52e weekblog. Morgen (zondag 7/7) kan je naar de finale van de Oranje Leeuwinnen tegen Amerika komen kijken in de kantine. Wij zorgen voor wat lekkers tijdens de wedstrijd! Zien we je daar? 

 

bedankt voor het lezen. Tot volgende week!