Weekblog 42 – Happy New Year!

Officieel mag je elkaar tot Driekoningen op 6 januari gelukkig nieuwjaar wensen. Echter doen wij dit ook nog in deze eerste weekblog van 2019 op 8 januari! We hopen dat jullie het nieuwe jaar goed zijn gestart en wensen jullie veel plezier, goede gezondheid en geluk toe voor de komende 357 dagen in 2019. Uiteraard hopen wij jullie dit jaar weer te zien op de camping voor een lekkere vakantie, een feestje of als pauzeplek tijdens een mooie fiets- of wandelroute.

Slipjacht en Off The Road

Op 22 december kwam de jaarlijkse Slipjacht langs op de camping. Een stoet mannen in tenue op grote paarden en met speurhonden ernaast… Het blijft ieder jaar een mooi gezicht! Verder was er 28 december de Off the Road rit waarbij menig deelnemer weer over het terrein croste.

Kerst op de camping

Tijdens 2e kerstdag hebben we gasten in onze brasserie mogen verwelkomen voor een gezellige en smakelijke kerstmaaltijd. Onze horeca is in de winterperiode gesloten, maar op afspraak verzorgen wij nog regelmatig buffetten, feesten en vergaderingen. Ook bezorgen wij buffetten op locatie. Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat het dan weten. Wij informeren je graag vrijblijvend.

Gastank erbij

Vorig jaar gebeurde het helaas dat onze gastank tijdens de strenge vorst bevroor, waardoor gasten op de camping letterlijk in de kou zaten. Om dit te voorkomen, is er nu een 2e gastank geplaatst die het gebruik veel meer verdeeld. Dankzij de groei van volume, kan het niet meer bevriezen en zitten onze gasten er ook ’s winters lekker warmpjes bij.

Bruiloft

In december was onze brasserie en de Burcht decor voor een huwelijk! Twee mensen gaven elkaar het Ja-woord in de Burcht en vierden dit met hun vrienden en familie. Na een Food Barrel buffet en een groot feest, bleven de gasten in accommodaties op de camping slapen en mochten we de volgende ochtend nog een ontbijtbuffet voor ze verzorgen. Daar wordt je toch blij van?

Glamping Guide

Ook dit jaar staan we met onze mooie camping in de Glamping Guide. Hier staan allemaal kampeergelegenheden in heel Europa vermeld  waar je het echte Glamping-gevoel kan ervaren. Zo heb je de gezelligheid van de camping, met het comfort van een huisje! Heb je ons tenthuis al eens bekeken? Of de prachtige boomhut? Via onze virtuele tour kan je alvast even binnenkijken!

 

Beursseizoen weer van start!

Ieder jaar is er tussen kerst en het nieuwjaar een vrijetijdsbeurs in de winkel van Obelink te Winterswijk. Een winkel vol vrijetijdsspullen van Melamine servies, wandelschoenen en slaapzakken, tot compleet uitgeruste tenten en caravans. Drie dagen lang wordt de winkel opgeleukt met diverse kramen en stands van vakantieparken uit eigen land en buitenland. De lokale dweilorkesten zorgen voor een muzikaal feestje tijdens de beurs en de horeca draait overuren om iedereen te voorzien van een lekker broodje, een ambachtelijk taartje of gewoon een fijn bakkie koffie. Ook dit jaar waren wij weer van de partij en is het beursseizoen officieel begonnen! Samen met concullega’s uit de omgeving hebben wij onze camping(s) gepromoot. We hebben veel informatie uitgedeeld en mensen gesproken die we hopelijk nog eens mogen ontmoeten op de camping!

Hiermee is de eerste weekblog van 2019 een feit! Op naar nog vele leuke berichten, foto’s en vlogs in het nieuwe jaar. Bedankt voor het lezen en tot volgende week.