Weekblog 9 – Het is altijd lente in…

Wat hebben we afgelopen weekend mogen genieten van het mooie weer! Een lekker zonnetje, aangename temperaturen, veel fluitende vogeltjes en blije mensen op de camping. Het is lente! Er werd volop in de tuintjes gewerkt, op het springkussen gesprongen en ook zijn de eerste ijsjes weer gegeten. Heerlijk. Ook wij hebben de bloemetjes weer buiten gezet…

Afgelopen zaterdag was weer de start van de IJhorstermarkt aan de Burgemeester van Wijngaardenstraat. De markt biedt een mix van een antiek-, rommel-, waren- en streekmarkt. Wij mogen ieder jaar met enige regelmaat gasten verwelkomen die speciaal voor deze markt naar IJhorst toekomen! Wanneer het zonnetje dan ook nog zo lekker schijnt, is het helemaal een feestje 🙂 Ook een keertje de IJhorstermarkt bezoeken? Elke 1e zaterdag van de maand (t/m oktober) tussen 08.00 en 13.00 uur is er markt.

Even kennismaken
Vorige week hebben wij een nieuwe horeca topper mogen verwelkomen in ons team! Nodig tijd om even kennis te maken met… Carolien! Deze vlotte dame is 45 jaar, zeer gemotiveerd en heeft al bakken ervaring in de horeca. Ze zal zo’n 3 dagen in de week op de camping werken en daarnaast is ze werkzaam in de bedrijfscatering. Voorheen heeft ze in de branche van woninginrichting gewerkt en dit kan ze nu goed gebruiken bij het bouwen van een eigen huis! Ze is heel creatief, altijd vol ideeën en in haar vrije tijd toert ze graag op haar motor (een Yamaha Dragstar)! Ook kennismaken met Carolien? Kom gezellig langs in de kantine op de camping.

De afgelopen dagen was het tijd voor beschuit met muisjes! Er zijn lammetjes en bokjes geboren bij de boerderij van de camping. Dat leverde weer schattige plaatjes op.   

Verder hebben de kippen volop eieren gelegd dus waren er lekkere eitjes te koop bij de receptie! Verser dan dit wordt het niet 🙂

Wij zijn op zoek…

… en schakelen jullie hulp in! Wij zijn op zoek naar een pakkende, leuke, originele naam voor ons compleet gerenoveerde kantine. Ideeën mogen naar info@devossenburcht.nl worden gestuurd. De winnaar krijgt een heerlijke slagroomtaart om de nieuwe naam feestelijk te vieren. We hopen tijdens het openingsfeest op 29 april a.s. de nieuwe naam bekend te maken!  “Think out of the box”.

Hiermee sluiten we deze weekblog weer af.
Tot volgende week!