Weekblog 7 – We gaan beginnen!

Het seizoen gaat bijna van start en wij hebben er zin in ๐Ÿ™‚ Deze week komt er een leuke Paasactie online dus houdt onze Facebookpagina in de gaten!! Verder is er voor het gehele weekend een heerlijk paasontbijt te bestellen in de kantine. Dit kan vanaf a.s. vrijdagmiddag 16.00 uur tot a.s. zaterdagmiddag 16.00 uur doorgegeven worden. De ontbijtjes zullen op de plek worden bezorgd.  Benieuwd naar het programma met Pasen? Klik dan hier.

Al wekenlang wordt er hard gewerkt aan de gerenoveerde kantine. Inmiddels ligt de nieuwe vloer erin, is de ijsmachine up-to-date gemaakt en werkt het kassasysteem weer naar behoren! Deze week komen de nieuwe meubels binnen en zal de koeling goed worden bevoorraad. Benieuwd naar het resultaat van de kantine? Vanaf vrijdag is de kantine weer geopend dus kom gezellig langs! Openingstijden voor komend weekend: vrijdag 16.00 โ€“ 00.00 uur. Zaterdag 12.00 โ€“ 00.00 uur. Zondag 10.00 โ€“ 22.00 uur. Maandag 12.00 โ€“ 20.00 uur. 

Tijd voor lekkers! Onze stagiair Hidde had vandaag zijn laatste stagedag bij ons op de camping en trakteerde op heerlijke Staphorster rolletjes. Hidde bedankt ๐Ÿ™‚