Weekblog 67 – Vakantie!

De vakantie is hier in het noorden begonnen! Het zonnetje moeten we er af en toe even bij denken, maar we genieten weer volop van alle gasten op de camping, de reuring in de horeca en het animatieteam op het park. Veel leesplezier gewenst bij deze 67e weekblog vanaf de camping!

Parkwacht

We zijn afgelopen weekend begonnen met een nieuwe samenwerking met ADD Security. In het hoogseizoen loopt er iedere avond een parkwachter rond op de camping. Nu hoor ik je denken: is dat nodig? Misschien niet, maar het is wel fijn. De parkwachter is aanspreekpunt wanneer de receptie gesloten is. Hij helpt de horeca afsluiten, verzorgt ook facilitaire handelingen wanneer dit nodig is en ziet erop toe dat er geen (geluid)overlast op het terrein is. Alles voor een fijn verblijf… 🙂

 

Amber en Esther

Afgelopen maandag is het animatieteam weer gestart met een leuk programma voor kinderen tot 12 jaar. Heb je al kennis gemaakt met Amber en Esther?

Het programma is online te vinden via geefjeop.nl en er liggen ook geprinte boekjes in de horeca en bij de receptie.

Afscheid

In april hebben we al een bericht op Facebook gezet dat Kim het Vossenburchtteam ging verlaten. Na 15 jaar trouwe dienst in de keuken, de bediening en achter de bar is het tijd om nieuwe avonturen aan te gaan met haar grote liefde. Afgelopen maand was het dan echt zo ver en hebben we haar periode op de camping afgesloten met een gezellige BBQ. Met een afstand van 1,5 meter tot elkaar hebben we er een gezellige avond van gemaakt met veel lekker eten, drinken en het ophalen van mooie, grappige en turbulente herinneringen.

Verder was Gerda afgelopen zondag voor het laatst aan het werk in de horeca. Zij heeft haar opleiding tot beveiliger afgerond en ze heeft een mooie baan aangeboden gekregen. Van harte gegund en veel werkplezier gewenst. Wel zullen we haar deze zomer uiteraard missen in het team!

Kim en Gerda BEDANKT! En hopelijk zien we jullie nog eens terug op de camping in het mooie IJhorst 😉

Update Corona

Heb je onze laatste update met maatregelen vanwege het Coronavirus al gelezen? Op 2 juli jl. hebben we de pagina bijgewerkt. Er zijn versoepelingen doorgevoerd bij het zwembadprotocol, er is een informatiebord op de camping met alle richtlijnen en we hebben een kort overzicht opgesteld voor regels in sanitair gebouw, horeca e.d. Bekijk hier de Coronapagina.

Activiteiten 12+

Een tijdje terug was gelukkig al duidelijk dat animatie voor kinderen tot 12 jaar sowieso door kon gaan op de camping. Eind juni werd bekend dat er ook weer versoepeling kwam voor jeugd vanaf 13 jaar en volwassenen. Superfijn! Maar dit vroeg wel om snel handelen qua programmering en daar zijn we nog steeds druk mee bezig. Echter kunnen jullie de volgende activiteiten alvast in de agenda noteren:

  • De familiespeurtochten op donderdag 16 juli, 6 augustus en 13 augustus. Op donderdag 23 juli zal de Speurtocht by Night zijn!
  • Bingo op het Burchtplein op vrijdagavond 10 juli, 24 juli, 7 augustus en 21 augustus.
  • In juli en augustus iedere maandagochtend een hobbyclub voor 16+ en iedere maandagavond kaartavond!
  • In juli en augustus iedere donderdagavond Potstoten in de horeca.

Horeca

Heb je de wekelijks terugkerende acties in de brasserie al gezien? Iedere maandag een heerlijke PizzaDeal en iedere woensdag een themabuffet voor een vast bedrag! De buffetavonden zullen dit jaar iets anders verlopen i.v.m. coronamaatregelen. Zo kan men niet zelf opscheppen, maar zal dit gebeuren door een teamlid van de Vossenburcht. Je mag tijdens het buffet echter zo vaak langskomen voor een nieuwe portie als je wilt!

Beoordeling

Wij mogen gelukkig regelmatig tevreden gasten uitchecken en complimenten ontvangen over het verblijf. Altijd leuk! Af en toe een goede tip, een verbeterpunt of een leuk idee is natuurlijk ook van harte welkom.

Helemaal top wanneer de gast dan ook nog moeite doet om een positieve beoordeling achter te laten op bijvoorbeeld Zoover, Booking.com of op Facebook. Afgelopen week ontvingen we nog een prachtige 8 via campercontact.nl van een gast die op ons camperlaantje heeft gestaan. Bedankt! 🙂 Dit lijkt me een leuke afsluiter voor deze weekblog. Dank voor het lezen en tot de volgende!