Weekblog 66 – Zeg het met bloemen

Lieve lezers,

Vandaag een kort weekblog met de laatste updates vanaf de camping. We mogen de laatste dagen veel kampeerplaatsen en huisjes reserveren voor gasten die de komende maanden hier lekker vakantie gaan vieren. We genieten van de gasten die inmiddels weer op de camping verblijven en hebben ontzettend veel zin in de tijd die komen gaat!

Sanitair gebouw open

Vanaf gisteren, maandag 15 juni, mochten de deuren van het sanitair gebouw weer open! Dit was oorspronkelijk pas vanaf 1 juli toegestaan en we zijn erg blij met het vervroegen van deze versoepeling. Wel hebben we enkele richtlijnen waar eenieder zich aan dient te houden.

• Houdt te allen tijde 1,5 meter afstand van je mede-gast.

• Wacht buiten op uw beurt wanneer er geen toilet / douche / wastafel vrij is. Wacht niet binnen in het gebouw.

• Loop niet langs de afzetting wanneer onze collega’s van de schoonmaak de desbetreffende ruimte in het sanitair gebouw aan het reinigen zijn.

• Je kan alleen met gebruik van de sep-card toegang krijgen tot het sanitair gebouw.

• Per plek krijg je 1 sep-card mee om teveel loop in het gebouw te beperken. Daarnaast hebben we niet genoeg sep-cards op voorraad om per persoon een pas mee te geven.

• Houdt er rekening mee dat je ook weer op een knop moet drukken om het sanitair gebouw te verlaten; kleine kinderen kunnen hier niet zelfstandig bij. Het is de bedoeling dat zij met 1 ouder/begeleider naar het sanitair gebouw gaan.

Per ruimte zijn de twee middelste kranen afgesloten voor gebruik. Op deze manier kan er voldoende afstand worden gehouden tussen gasten.

Er komen nog enkele maatregelen aan binnen nu en twee weken. Denk o.a. aan een algemeen bord met schuifbordjes waarop zichtbaar wordt welke voorzieningen op dat moment wel/niet beschikbaar zijn.

Houd onze Corona-pagina op de website in de gaten voor de laatste updates, richtlijnen en regels omtrent COVID-19.

Vaderdag

Het is weer bijna zover: zondag is de dag dat je je vader in het zonnetje zetten mag. En wij hebben een leuk pakket samengesteld! Dat is handig toch? Het pakket bestaat uit drie verschillende soorten speciaal biertjes, een lekkere droge worst, verschillende kaassoorten en chickenwings die perfect bij een koud biertje passen. € 8,95 per pakket. Wil je een alcohol-vrij pakket dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Opgeven kan t/m 19 juni 2020 via de mail horeca@devossenburcht.nl, telefonisch, of via een berichtje.

Dank je wel!

We werden afgelopen vrijdag verrast met een prachtige bos pioenrozen van een lieve gast op de camping. Hier word je toch blij van? Wij houden ervan!