Weekblog 65 – Wie zoet is, krijgt lekkers

We hebben een heerlijk Pinksterweekend gehad, heel veel lekkers gekregen en de horeca is weer ‘echt’ open gegaan! Veel leesplezier van deze 65e weekblog.

Pinksterweekend

Wat was het met Pinksteren weer genieten op de camping. We genoten van de zomerse sferen, spelende kinderen in het zwembad en de softijsjes die weer bij de horeca te koop zijn! Ook was het animatieteam aanwezig die 2 dagen lang suikerspinnen uitdeelde, goede hulp kreeg bij de smurfenjacht en weer lekker ging knutselen, dansen en spelen met de kinderen t/m 12 jaar.

Loek & Lot

Afgelopen jaren stond de theatershow van Loek & Lot altijd om 19:00 uur op de planning. Met Hemelvaart en Pinksteren hebben we de (door TopRecreatie) voorgestelde tijd van 17:00 uur aangehouden. Nu horen wij graag van jullie wat de voorkeur heeft? Ga je voor 17:00 uur of toch voor het oude vertrouwde 19:00 uur? We horen het graag via de poll op onze Facebookpagina! Stemmen kan tot aanstaande vrijdag!

Zoete week

Naast de suikerspinnen, (soft)ijsjes en zakjes snoep, kon ons geluk qua zoetigheid niet op deze week! Van partner Stratech ontvingen we een heerlijke reep Tony Chocolony met positieve boodschap. Verder kregen Alex en Kees een doos vol heerlijke chocolaatjes voor hun medewerking bij een klus van een gast op de camping! Vinden we lief 🙂

Brasserie geopend

Sinds 1 juni is de brasserie en het terras van de camping weer geopend voor onze gasten. Na vele weekenden verkoop via afhaal aan het loket en bezorging op de camping, mochten we gisteren eindelijk weer gasten bedienen aan een tafeltje binnen of buiten op het terras. De horeca is in juni iedere vrijdag, zaterdag en zondag van 12:00 tot 21:00 uur geopend. Wil je ook een tafeltje reserveren? Stuur dan een mail naar horeca@devossenburcht.nl of bel tijdens openingstijden naar 0522 – 442 442. Een tafel reserveren is alleen binnen mogelijk, niet buiten op het terras.

Vandaag is rood…

Wist je dat wij opvallend veel rode brillen in onze lade van gevonden voorwerpen hebben liggen? Mocht je een exemplaar kwijt zijn, dan is de kans groot dat je bril hier ligt 😉

Corona update

De versoepelingen van de afgelopen tijd, brengen veel vragen met zich mee bij (toekomstige) gasten. Daarom hierbij een kort overzicht op veel gestelde vragen.

• Boekingen in onze verhuurobjecten zoals de boomhut, Reestcottage of een Staphorsterhuisje kunnen gewoon doorgaan m.u.v. verblijven in trekkershut of tenthuis. Laatstgenoemde accommodaties zijn (deels) niet voorzien van eigen sanitaire faciliteiten. Vanaf maandag 15 juni is het sanitairgebouw weer open.

• Zoals het nu lijkt mag 15 juni het sanitair gebouw weer open. Wij weten zelf ook nog niet aan welke richtlijnen wij dan precies moeten voldoen om veiligheid van gasten in acht te nemen. We hebben een groot sanitair gebouw dus we vertrouwen erop dat wij aan de mogelijk opgelegde reglementen kunnen voldoen.

• Het zwembad is weer geopend o.b.v. een goedgekeurd protocol. Zolang we geen versoepeling mogen doorvoeren van de gemeente, blijft het huidige reglement ook de komende tijd gewoon van kracht.

• De horeca is weer helemaal geopend. Voor het bemachtigen van een tafeltje (binnen) dien je van tevoren te reserveren.

• De receptie is sinds een paar weken voorzien van een spatscherm en dus weer open voor gasten die bijvoorbeeld komen in- / uitchecken.

Lekker loungen

Heb je onze nieuwe banken buiten bij de brasserie gezien? Gerda en Ingrid hebben ze van een goede lak voorzien en afgelopen week kon men er lekker op relaxen onder het genot van een hapje en een drankje 🙂

Processierupsen

De tijd is weer aangebroken dat de processierupsen tevoorschijn komen. Heb je een nest gespot op de camping? Geef dit dan per mail door aan info@devossenburcht.nl met een beschrijving in welke boom we de processierupsen kunnen vinden.

Nieuwsbrief vaste gasten

Vrijdag 29 mei is er een nieuwsbrief verstuurd naar onze gasten met een jaarplaats. Heb jij deze nieuwsbrief niet ontvangen? Stuur dan even een mailtje naar info@devossenburcht.nl met je naam en jaarplaats.

COLLEGA’S GEZOCHT

Nu de horeca weer meer open gaat, kunnen we nog wel een paar extra handen gebruiken. We zijn op zoek naar afwashelden, barhulpen en keukenprinsen en prinsessen. Wordt jij onze nieuwe collega? Bekijk hier onze vacatures. https://www.devossenburcht.nl/nieuws/vacatures/