Weekblog 64 – Blub!

Welkom bij een nieuwe weekblog vanaf de camping. We hebben eindelijk weer kunnen genieten van reuring op het park! Lees hier de laatste updates en nieuwtjes. 

HePi 2020

Na maandenlange (ongewenste) stilte en rust wegens het Coronavirus, was het afgelopen weekend eindelijk tijd om weer wat meer mensen te mogen verwelkomen op de camping. De receptie is inmiddels voorzien van een groot scherm waardoor mensen weer binnen mogen komen om vragen te stellen en in te checken. Wat hebben we genoten van het contact met de gasten! Benieuwd naar de laatste updates rondom het Coronavirus? Klik dan hier.

Ook is het animatieteam afgelopen weekend weer gestart met activiteiten voor kinderen t/m 12 jaar. Benieuwd wat er met Pinksteren op de planning staat? Bekijk hier het programma en geef je op!

Ook kan je onze app downloaden. Via de app versturen wij o.a. pushberichten wanneer er een last-minute wijziging in het programma is (bijv. een buitenactiviteit vervangen voor een indoor spel wanneer er regen is voorspelt). Download de app nu en blijf op de hoogte!

Sparen maar

Sinds vorige week hebben we een leuke stempel-spaarkaart-actie bij afhaalmenu’s van onze brasserie. Een heel goed excuus om weer een lekker menu te bestellen via 0522 – 442 442 😉 Aanstaande vrijdag 29 mei t/m maandag 1 juni is de horeca van 12.00 – 20.00 uur geopend. Vanaf 5 juni zijn er nieuwe tijden, mogelijkheden en richtlijnen bij de horeca! Houdt onze Facebookpagina in de gaten voor de laatste updates.

Voorraad schoonmaak

Een paar weken geleden kwam er een container achter “het koffiehuisje” te staan. Hier is extra opslag gecreëerd voor onze collega’s van de schoonmaak. Ze hebben hiermee meer ruimte voor alle voorraad bedlinnen, handdoeken, servicepakketjes en schoonmaakmiddelen. Kees heeft de container voorzien van een nieuwe look, een fatsoenlijke solide deur en van genoeg planken voor alle opslag.

Samenwerking Witte Bergen

Tegenover onze Staphorsterhuisjes is een nieuwe doorgang gecreëerd naar het huisjespark De Witte Bergen, welke naast de camping is gesitueerd. Via Q-homes zullen daar huisjes worden verhuurd. Dit is een samenwerking tussen Alex en De Witte Bergen waarbij de gasten van Q-homes gebruik kunnen maken van faciliteiten op de camping.

Nieuwsbrief voorjaar

Binnenkort kunnen onze gasten met een jaarplaats op de camping weer een nieuwsbrief ontvangen van de camping. Heb je een jaarplaats op de camping en medio juni nog geen nieuwsbrief ontvangen? Stuur dan een mail voor aanmelding naar info@devossenburcht.nl en wij zullen je een nieuwsbrief toesturen.

Legionella controle

We hebben de legionella controle op de camping weer met glans doorstaan.

Blub!

Het is al een heuse hit op Facebook, maar het mag natuurlijk ook niet in de weekblog ontbreken! Alex voelde zich afgelopen week als een vis in het water… of zat het toch iets anders? Na een check van de schoonmaakrobot in het zwembad, stapte Alex net mis en viel met kleding en al in het water! Geniet nog even van de beelden en bedankt voor het lezen van deze weekblog 🙂 Tot de volgende!