Weekblog 63 – Activiteiten in Coronastijl

Lieve mensen, op dit moment hangen er donkere wolken boven IJhorst, maar wat hebben we de afgelopen tijd toch enorm mogen genieten van prachtig weer! Ergens maakt dat des te zuurder dat de camping nu grotendeels gesloten is, maar toch kunnen we nog steeds leuke nieuwtjes met jullie delen vanuit IJhorst. 

Uitbreiding Vossenburcht-team

Onze volgers op Facebook hebben al kennis kunnen maken met onze nieuwe collega’s die we bij de receptie en horeca hebben mogen verwelkomen. Wanneer je nu naar de receptie belt of mailt, kan het heel goed zijn dat Ester je te woord staat. Een vlotte dame die met ontzettend veel plezier en enthousiasme aan de slag is gegaan! Voor de horeca hebben we ook een powervrouwenteam met Ingrid en Karin.

 

Paasbox

Onze laatste blog is alweer een maandje geleden, dus hierbij nog even een terugblik op enkele activiteiten op de camping; zo ook het Paasweekend. Aangezien de brunch in de brasserie niet door kon gaan en ook de Paashaas dit jaar niet langs kon komen om eitjes met de kinderen te gaan zoeken, gingen we bij de gasten langs met Paas-Brunch-Boxen. Voor de kinderen was er een speciale kidsbox met knutsels en zoetigheid. We ontvingen leuke foto’s van gasten die hun Paasbox met ons deelden.

Nieuwe werkplekken

De afgelopen maanden hebben we jullie op de hoogte gehouden van de aanbouw bij de receptie. Inmiddels zijn de twee extra werkplekken volop in gebruik! Wubbo Wilts heeft de verlichting in de ruimtes verzorgd, Kees heeft prachtige kasten van sloophout gemaakt en we kunnen nu ook staand werken achter het bureau dat in hoogte verstelbaar is.

De eerste vergaderingen hebben plaatsgevonden in de spreekkamer en met de extra werkplek kunnen we makkelijk 1,5 meter afstand houden als collega’s onderling. Het is nu nog een kwestie van de ruimtes voorzien van een leuke plant, een luxaflex en comfortabele stoelen. The finishing touches zeg maar 😉

Aan de buitenkant is het inmiddels ook een ander aangezicht. René van Treecare heeft voor beplanting rondom de receptie gezorgd. Daarnaast is er een rotsenhoekje gecreëerd en hebben Alex en Hidde een deel van het “achtertuintje” voorzien van dennennaald snippers.

Update Corona

Afgelopen weekend hebben we de Corona-pagina op onze website weer bijgewerkt met (gelukkig) goed nieuws! Het chemisch toilet op de camping mag weer open van Veiligheidsregio IJsselland. Een fijn stapje in de goede richting. Uiteraard blijven we gasten oproepen verantwoord om te gaan met afstand bewaren en rekening te houden met je medemens op de camping. Tot nu toe gaat dat in grote lijnen supergoed op het terrein, dus dikke duim omhoog voor alle gasten!

Helaas is het nu wel zeker dat grotere activiteiten zoals het Foodtruckfestival en het Circus op de camping dit jaar niet door mogen gaan. Wil je de laatste update lezen? Klik dan hier.

Een praktisch puntje

We krijgen regelmatig de vraag hoe men nu de sep-card op kan waarderen voor het storten van vuilnis. Zowel receptie als sanitair gebouw zijn gesloten, dus we begrijpen dat het lastig wordt om de sep-card op te waarderen.

Allereerst kunt u de perscontainer openen met een euromunt. Toch liever de sep-card opwaarderen? Volg dan dit stappenplan;

  1. Stop uw sep-card in een envelop.
  2. Noteer naam, pleknummer en gewenst bedrag op de envelop.
  3. Doe de envelop met sep-card in de groene brievenbus voor de receptie.
  4. Geen bij ons aan per telefoon/mail dat u de sep-card in de brievenbus heeft gedeponeerd.

Wij zullen dan (op eigen tijd) uw pas uit de brievenbus pakken, het saldo opwaarderen en het bedrag op uw rekening zetten. We zullen de pas in ieder geval voor 17:00 uur weer (in envelop) terugleggen in de groene brievenbus voor de receptie. Houd er dus rekening mee dat de pas niet direct wordt opgewaardeerd wanneer u het pasje in de brievenbus legt!

ToiletTrol

Voor kinderen die gedurende de meivakantie op de camping aanwezig zijn, hebben we op Koningsdag verrassingstasjes uitgedeeld. Hier zat wat lekkers in plus diverse (knutsel)opdrachten, een memories spel en bloembolletjes om te kunnen planten. Daarnaast was er door TopRecreatie een leuke challenge bedacht om van je toilet een ToiletTrol te maken! Doe je mee met de challenge? Deel dan je creatie op Facebook en tag #toprecreatie en #devossenburcht in je bericht en maak kans op leuke prijzen! Zo heeft deelneemster Hannah (4 jaar) deze prachtige toilettrol gemaakt. Leuk toch?

Wist je dat…

… je de slagboompas ook voor de scanner moet houden wanneer de slagboom open staat? Anders kom je later het terrein niet meer op wanneer beide slagbomen weer zijn gesloten.

… de camping 10 april jl. op het RTL nieuws te zien was?

… we na onze kaartjesactie zelf ook leuke kaartjes hebben ontvangen van mensen die ons missen? Dat vonden we heel lief.

… we een leuke ontbijtactie hebben bedacht voor Moederdag?! Wil je weten wat dit is? App dan naar de campingmobiel op nummer 0522-441626 en ontdek wat de actie inhoudt en kost. Zorg ervoor dat je moeder het niet te zien krijgt!

Bedankt voor het lezen van onze 63e weekblog! Blijf gezond en wees voorzichtig. X