Weekblog 62 – Maatregelen

Om even met “de trend” mee te gaan, hebben wij het uiteraard ook (kort) over het Coronavirus in deze weekblog. Gelukkig hebben we daarnaast nog veel meer campingnieuws, dus lees lekker de laatste updates en blijf op de hoogte van het reilen en zeilen op de camping.

COVID-19

Je kan er niet omheen. Het land is opgeschrikt door strenge maatregelen rondom het Coronavirus. Zondagavond 18:00 uur werden alle horecagelegenheden en scholen per direct gesloten en werd iedereen geacht verantwoordelijkheid te nemen in zijn/haar handelen en doen zodat dit virus z.s.m. wordt ingedamd! Gisteravond sprak de minister president het volk toe en riep op naar elkaar om te zien. 

De camping is geopend, maar we nemen het bericht vanuit de overheid serieus en hebben bepaalde maatregelen getroffen. Welke? Dat lees je hier.

Update backoffice

De werkzaamheden van onze backoffice vorderen gestaag! Kees heeft inmiddels het plafond erin gezet, hij is begonnen met de maak van kastenwanden die in beide ruimtes komen en ging plat voor ons toen de verwarming aan de wand werd gezet 😉

Verder hebben we kleuren mogen uitzoeken voor de muren, vloer en lampenkappen. Schilder Bert ten Hartog is er doorheen gegaan met de verfkwast en we hebben een extra werkbureau mogen bestellen. Hopelijk wordt het straks allemaal een mooi geheel wanneer alle onderdelen en kleuren samenkomen.

Plannen in de maak

Ondanks de tijdelijke stop van horeca, evenementen en scholen gaan wij toch alvast verder met het maken van plannen voor komend seizoen. Vorige week heeft Marije gesproken met DJ Nick. Hij heeft afgelopen jaar een aantal leuke feestjes verzorgd op de camping en we hopen dit komend jaar ook weer te kunnen bieden aan onze gasten!

Water

We hebben afgelopen week weer veel vragen gekregen omtrent het water op de jaarplaatsen. We sluiten het water dinsdag 31 maart aan zodat iedereen vanaf 1 april weer aan de grote schoonmaak kan beginnen 😉 Mocht je eerder het water op je plek willen hebben, dan rekenen wij hier € 25,00 voor. Je kan een vervroegde aansluiting van water aanvragen per mail. Geef je verzoek + plaatsnummer door via info@devossenburcht.nl

Lekker versnipperd

Inmiddels lijken de stormen van de afgelopen maanden alweer heel ver weg, maar de stormschade kon pas in rustiger weer volledig worden opgeruimd. Boomverzorger René heeft met een team alle geknakte takken naar beneden gehaald en loonbedrijf Winkels uit Staphorst kwam met groot materiaal naar de camping toe om de takken te versnipperen. Dit is zo goed bevallen dat ze binnenkort nog weer op de camping zullen komen voor het versnipperen van overige takken op het terrein. 

Vitamine D

Op televisie, sociale media en radio gaat het vooral om het Coronavirus. Drogisterijen konden de voorraad van paracetamol en vitamine C niet aanslepen in de winkels. Door alle commotie zou je bijna vergeten dat het deze week prachtig weer is! Sandy zorgde dan ook voor vrolijke plantjes bij de slagbomen, de receptie en op het terras van de horeca. Oogt weer fris en gezellig. Zit je niet in quarantaine en voel je je prima? Zorg er dan wel voor dat je af en toe wat vitamine D oppikt van de zon! Ga even wandelen, naar het bos toe of een rondje fietsen… Uiteraard met gepaste afstand van je medemens.

Kaartje sturen

Dankzij de ontwikkelingen en maatregelen rondom het Coronavirus kan men zich gaan vervelen of zelfs wat vereenzamen. Wij willen ons steentje bijdragen om dit zoveel mogelijk tegen te gaan. Daarom hebben we een leuke post-actie bedacht (vinden we zelf). Hoe leuk is het om een kaartje te krijgen? Heel leuk! 😉 Mocht je een kaartje van de camping willen ontvangen of ken je iemand die wel wat leuke post kan gebruiken? Stuur dan naam en adres naar info@devossenburcht.nl en check binnenkort de brievenbus!

We sluiten deze weekblog af met een foto van een telefoonlijn tussen de deur …. Soms is het zo onrustig in de receptie, dat de deur even dicht wordt gedaan tijdens een telefoongesprek. Maatregelen om ervoor te zorgen dat onze aandacht volledig naar de persoon aan de andere kant van de lijn gaat haha. Binnenkomende gasten kunnen er wel gek van opkijken wanneer ze dit tafereel aanschouwen 😉

Wees voorzichtig, blijf gezond, geniet van de zon en kijk naar elkaar om. Bedankt voor het lezen en tot de volgende!