Weekblog 61 – Safety and Security

Welkom bij een nieuwe blog van de leukste camping in IJhorst! 😉 We informeren jullie over de beurs, beveiliging, het horecateam en de Paasdagen! Veel leesplezier. 

Beursdagen

De afgelopen maanden stonden regelmatig in het teken van het promoten van de camping. Marije en Gerien zijn naar de Vakantiesalon in Antwerpen geweest en Alex en Peter hebben dagen op de beurs in het Duitse Essen doorgebracht.  

Waar de beursdagen in Antwerpen ’s avonds na werktijd werden doorgebracht in leuke pubs en restaurantjes met Vlaamse frieten en fijne pintjes, stonden de beursdagen in Essen vooral in het teken van het Corona-virus. Hierdoor was het even spannend of er wel mensen naar de beurs zouden komen, maar dit gebeurde gelukkig nog wel. We hopen weer veel gasten te mogen ontvangen komend seizoen; zonder virus! 😉

Beveiliging

De camping is altijd in ontwikkeling en ieder seizoen zijn er weer nieuwe zaken waar men van kan genieten of even aan moet wennen. Zo zal er komend seizoen ’s avonds beveiliging op het terrein aanwezig zijn. We hebben een prettig kennismakingsgesprek gehad met ADD Safety & Security en we zullen de komende tijd invulling geven aan de wensen, verwachtingen en mogelijkheden binnen deze samenwerking.

Horecateam

De afgelopen periode hebben we gesprekken gevoerd met potentiële kandidaten voor de horeca en we zijn blij te melden dat we een fijne club mensen mogen (terug) verwelkomen in de kantine van de camping. We zullen binnenkort een voorstelrondje doen dus houd onze blogs en Facebook in de gaten! Wel kunnen we nog een paar weekend- / vakantiekrachten gebruiken voor de kantine, snackbar en feestjes. Benieuwd? Bekijk dan even onze vacature op de website en stuur ons je cv toe!

Planning met de Pasen

Kom je met de Paasdagen gezellig naar de camping toe? We trappen vrijdagavond af met de eerste bingo van het nieuwe seizoen en zaterdagavond kan er weer gekaart worden. Eerste paasdag kan je gaan genieten van een uitgebreid Paasontbijt tussen 9:00 en 11:00 uur. Vanaf 11:00 uur krijgen we hoog bezoek van niemand minder dan de paashaas en er zijn weer hele leuke knutsels voorbereid voor de kinderen. Dit alles zal natuurlijk gepaard gaan met heeeel veel lekkere paaseitjes! We sluiten deze paasdag gezellig af bij een knus kampvuur op de camping.

Er zijn nog enkele huisjes vrij voor het Paasweekend, dus kijk snel naar de beschikbaarheid op onze website.

Tot zover update nummer 61. Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer.