Weekblog 60 – Het stormt!

Deze week lees je in onze weekblog o.a. over stormschade op de camping, 30 seconds, een nieuwe vloer en zetten we collega Kim in het zonnetje. Veel leesplezier.

Update

Eerst een korte update over de aanbouw achter de receptie. Het gebouw is inmiddels wind- en waterdicht. De kozijnen zitten erin, de eerste kabels zijn getrokken en binnen zijn de oppervlaktes van de twee werkruimtes nu duidelijk te zien. 

Wist je dat we nu helemaal geen radio aan hoeven te zetten in de receptie? We genieten mee met de muziek van Kees op de achtergrond 🙂 We hebben hem al menig Hollandse hit horen meezingen 😉 #talentjehoor

Stormachtige taferelen

Na storm Ciara en storm Dennis, kunnen we aankomend weekend weer een storm verwachten in Nederland. Ook op de camping zijn we er niet helemaal schadevrij vanaf gekomen. Enkele schuurtjes, tenten en boomtoppen zijn gesneuveld. Gelukkig bleef het slechts bij materiële schade, maar leuk is het niet. Uiteraard hebben we contact opgenomen met de gasten waarvan schuurtjes e.d. waren weggeblazen. Heb je dus niks van ons gehoord? Geen bericht, goed bericht! 

Vanmorgen werden we zowaar getrakteerd op een prachtig zonnetje, maar inmiddels is er al weer een dikke bui over IJhorst getrokken… En wat is er toch veel regen gevallen de afgelopen dagen! Gerien was het zat en trok haar kleurrijke regenlaarzen aan 😉

Kim Bedankt!

Na 15 gezellige, roerige en leerzame jaren moet het Vossenburchtteam vanaf 1 april helaas verder zonder Kim!

In haar tienerjaren kwam Kim op de camping terecht als gast en begon ze al gauw als bijbaantje in de kantine van de camping te werken. Het bijbaantje veranderde in een vaste baan en jarenlang stond ze zowel te bedienen als in de keuken te werken. Een allrounder die een bekend gezicht werd voor de vaste en terugkerende gasten van de camping. Gedurende de winterperiode draaide ze haar hand niet om voor werk op het terrein. Van blad blazen tot rijden op de shovel, van pijpen aanleggen tot het schilderen van verhuuraccommodaties; Kim deed het gewoon. De afgelopen twee jaar was Kim helaas weinig in beeld vanwege gezondheidsredenen. Gelukkig gaat het inmiddels de goede kant op en wij hopen dat ze in de toekomst weer met plezier aan de slag kan in het westen des lands. Uiteraard gaan we haar werk hier missen en krijgt ze nog een feestelijk afscheid met het team.

Wij wensen haar alle goeds toe in liefde, gezondheid en geluk. Natuurlijk willen wij Kim ook via deze weg nogmaals heel erg bedanken voor haar harde werken, inzet en gezelligheid van de afgelopen jaren.

Kieren

Afgelopen seizoen moesten we helaas constateren dat er grote kieren in de vloer van de Burcht ontstonden. Dit was uiteraard niet de bedoeling, dus heeft Reja uit Staphorst de vloer er uitgehaald en helemaal opnieuw gelegd. Hopen dat het dit keer mooi strak blijft liggen 🙂 Wil je de Burcht eens van binnen bekijken? Huur deze mooie ruimte dan voor een feestje, vergadering of teamuitje! Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Check, check, dubbelcheck

 

We hebben een aantal golfkarren op de camping waarmee we over het terrein rijden. Deze hebben allen hun jaarlijkse controle gehad en ze zijn helemaal goedgekeurd. Zo kunnen we weer veilig van hot naar her toeren.

Verlate Nieuwjaarsborrel

Het is nooit te laat om iets te vieren in het leven. Daarom vonden wij 7 februari nog een prima avond om samen een Nieuwjaarsborrel te nuttigen. Nadat we een lekkere hap hadden gegeten, gingen we in drie teams de strijd aan met het spel ’30 seconds’. Dit leverde veel hilarische momenten want wanneer je 5 begrippen binnen 30 seconden moet uitleggen, zeg je soms opeens de gekste dingen…

Tot zover onze 60e weekblog. We hopen dat je met plezier de updates hebt gelezen. Tot de volgende! x