Weekblog 59 – Rolling Rolling Rolling

Hallo lieve lezers,

Het jaar 2020 is inmiddels alweer 3 weken oud en wij hopen dat iedereen fijne feestdagen en een gezellig uiteinde heeft gehad. Waren er goede voornemens voor het nieuwe jaar? En houd je het nog vol of is bijvoorbeeld het eerste stuk taart alweer gegeten en een bezoekje aan de sportschool overgeslagen? We horen het graag van jullie 🙂 Ook zijn er veel mensen in het land die aan Dry January doen. Een maand lang geen alcohol. Wij zijn er zelf maar niet eens aan begonnen, want het eerste biertje en glaasje wijn is al gedronken. Ons goede voornemen is gasten komend jaar (weer) een heel fijne vakantie op ons park te bezorgen! Goed streven toch? Daar gaan we de volle 100% voor.

Rolling Rolling Rolling

Afgelopen zaterdag 18 januari kwamen er honderden mannen en vrouwen van alle leeftijden op hun mountainbikes over het terrein de camping gereden tijdens de WTC toertocht. Er was een rustpunt op het terrein waar de sporters wat konden eten en drinken en waar een sanitaire stop kon worden gemaakt.

Wat doen jullie eigenlijk?

Wist je dat we ons nooit hoeven te vervelen in de receptie van de camping? Soms vragen mensen zich af wat wij hier het hele jaar allemaal doen, maar in de afgelopen jaren zijn de werkzaamheden op kantoor stukje bij beetje gegroeid. Naast het schrijven van weekblogs verzorgen we alles rondom reserveringen, beantwoorden we vragen en lossen we problemen op; maar we houden ons met nog veel meer zaken bezig! Denk aan promotie op beurzen, de informatie voor website en app up te date houden, planningen maken voor schoonmaak en reparaties, we bedenken activiteiten en acties voor onze gasten, werven nieuwe collega’s en ga zo maar door. We mogen spreken van leuk en afwisselend werk!

Back office

Hoewel we contact met gasten aan de balie het allerleukst vinden aan ons werk, zijn we soms een rustige werkplek nodig; een back office. En die gaat er komen! Kees is samen met Alex druk bezig met de aanbouw achter de huidige receptie. De wanden staan, de pannen liggen op het dak en de extra werkruimte krijgt vorm.

Werkzaamheden

Vorige week mochten we de mannen van Muha Stacaravans weer verwelkomen op de camping met een nieuwe BK Sheraton stacaravan voor een gast. Blijft toch altijd een leuk spektakel 🙂

Vroegboekkorting

Iedereen die voor 31 januari a.s. een accommodatie of kampeerplaats huurt, ontvangt een fijne vroegboekkorting van 10% op de huurprijs! Pak dit lekkere voordeel en boek nu je vakantie!

Komende week staan wij op de vakantiebeurs in Antwerpen. Uiteraard brengen we in de volgende weekblog verslag uit van onze Vlaamse avonturen. Mocht je nog goede restauranttips hebben, laat dit dan zeker even aan ons weten! 😉 Bedankt voor het lezen van de blog en tot de volgende. X