Weekblog 58 – The most wonderful time

Het is tijd voor de laatste weekblog van 2019! De eerste kerstkaarten hebben we weer mogen ontvangen van campinggasten en daar worden we altijd blij van 🙂 Verder is het meeste blad nu toch wel echt van de bomen, zijn er sterren uitgedeeld door de anwb en kan er worden gestekkerd op de camping! Veel leesplezier.

Lekker stekkeren

Sinds vorige week kan er gestekkerd worden op de camping! We hebben een laadpaal op het parkeerterrein geïnstalleerd voor elektrische auto’s. We hebben hem zelf helaas nog niet kunnen testen, want we rijden (nog) niet elektrisch… dus wie komt er snel eens langs in zijn/haar elektrische auto? 

Sterrenslag

De ANWB heeft onze camping beloond met 4,5 sterren! Daar zijn we uiteraard heel blij mee en we zullen dan ook ons stinkende best doen om deze mooie beoordeling te blijven waarmaken en te behouden.

Praktische zaken

Vanaf aanstaande zondag 15 december tot zondag 5 januari is de receptie beperkt geopend. Wil je er zeker van zijn dat iemand aanwezig is om je verder te helpen? Maak dan van tevoren even een afspraak met Marije of Alex. Voor nood mag altijd op de intercom worden gedrukt en verder mag je verzoeken, tips, opmerkingen of aanvragen mailen naar info@devossenburcht.nl We zullen de mails z.s.m. proberen te beantwoorden.

Digitale facturatie

Met ingang van 2020 zullen we (indien mogelijk) alle rekeningen digitaal gaan versturen aan onze gasten. Bij veel kampeerders en huurders wordt dit al gedaan, maar vanaf januari zullen onze gasten met een jaarplaats dus ook per mail de facturen ontvangen.

Off the Road

 

Op zaterdag 27 december a.s. staat er weer een Off The Road Rit gepland die ook over de camping zal gaan. Mocht je dan op de camping aanwezig zijn, dan kan je er rekening mee houden dat er (veel) motoren over het terrein zullen komen.

Noteer ook alvast 18 januari in de agenda. Dan komt er een horde mannen en vrouwen op mountainbikes langs op de camping tijdens de WTC toertocht. Hier zal dan ook een rustpunt op de camping zijn voor de sporters waar wat gegeten en gedronken kan worden.

Merry Christmas and a happy new year!

Dan rest ons jullie nu alvast een heel mooie decembermaand te wensen. Geniet van de sfeer, de lichtjes, het lekkere eten, de glühwein, de frisse neus en de muziek. Banjer lekker door het bos, bezoek kerstmarkten, ga voor de open haard liggen luieren of dans je suf bij de kerstborrel… Wat je ook doet, doe het met volle teugen. Sluit 2019 tevreden af en begin 2020 met een knaller! Wij hopen jullie in het nieuwe jaar weer in goede gezondheid te mogen ontmoeten.