Weekblog 56 – Gans van de avond

Ook al begint de winter officieel pas op 22 december, voor ons gevoel is de winterperiode op de camping gestart. Naast het krabben van onze autoruiten vorige week, is de horeca nu helemaal gesloten tot april en zijn de eindrekeningen naar onze gasten verstuurd.  Tijd om de administratie rond te breien, weer plannen op te starten voor volgend jaar en werkzaamheden op het terrein uit te voeren. Daarnaast hebben we het seizoen gezellig afgesloten met alle collega’s.

Photo by Alex Guillaume on Unsplash

Levend Ganzenbord

We hebben een fijne traditie om het eerste weekend van november een feestje te bouwen met het gehele Vossenburcht-team! Dit is het eerste weekend dat de horeca voor de winterperiode gesloten is. Iedereen die afgelopen seizoen voor de camping heeft gewerkt, was uitgenodigd voor een gezellige avond.

We vertrokken iets voor zessen met 22 personen in een busje naar de Westerbergen in Echten. Daar was de serre voor ons afgehuurd en na een eerste drankje en een kleine speech van Alex, konden we genieten van een lekker buffet. Toen de buikjes waren gevuld, was het tijd voor een spel: Levend Ganzenbord!

Er werden teams gevormd, de dobbelsteen werd gegooid en toen begon de strijd… Op het levensgrote speelbord stond ieder vakje voor een opdracht. Raadsels oplossen, 10x opdrukken, een dansje doen of 25 rondjes draaien. Er werd van alles gedaan om stempels te bemachtigen. Toen het eerste team op het laatste nummertje van het ganzenbord was beland, werden het aantal stempels per team geteld. Team Alex was de grote winnaar en sleepte de titel ‘Gans van de avond’ binnen. De gewonnen prijs (een lekker flesje …) werd meteen onder het team verdeeld. De avond werd afgesloten met een gezellige borrel. Alex bedankt!

Leuke actie

Speciaal voor de maanden november en december, hebben we een scherpe actie voor de Reestcottage en Boomhut! Tussen 1 november en 23 december 2019 kun je beide accommodaties boeken voor een vaste lage prijs. Deze prijs is inclusief bedlinnen, schoonmaak, toeristenbelasting en wifi. De actie is geldig voor een boeking van 3 nachten en 4 of 5 personen. Bekijk hier de arrangementen! 

Pakjesbingo

Vrijdag 25 oktober was het tijd voor de laatste bingo van het seizoen! Alle cadeautjes waren met een pittig papiertje ingepakt dus men wist in eerste instantie niet wat ze wonnen. Iedereen bedankt voor het meespelen en graag tot ziens in 2020.

Water afsluiten

Deze week zal Alex het water op de camping afsluiten. Even wachten op droog weer, voordat hij alle kraanpunten bij langs gaat op het terrein…

Photo by Jorge Luis Avila Muñoz on Unsplash

Vakantie!

We hebben er even op moeten wachten, maar volgende week is het onze beurt! Dan hebben wij (Marije en Gerien) twee weken vakantie en pakken we het vliegtuig naar de zon. Daar hebben we natuurlijk superveel zin in. De zonnebril, korte broeken, slippers… we hebben het allemaal weer even tevoorschijn gehaald voor in onze koffers.

Dit betekend dat de receptie in week 46 en 47 beperkt geopend en bereikbaar is. Tussen 9:30 – 12:00 uur en 13:30 – 16:30 uur kan je bellen naar 0522-441626 of op de intercom drukken. Verder kan je een mailtje sturen naar info@devossenburcht.nl voor vragen, reserveringen en opmerkingen. Spoedgevallen zullen z.s.m. worden opgepakt; de rest pakken we na 24 november weer op.

De volgende weekblog zal over ongeveer drie weken weer verschijnen. Graag tot dan!