Weekblog 54 – Terug van weggeweest

Ja ja ja! We zijn er weer! Welkom bij een nieuwe weekblog! Het heeft even geduurd want we hebben een drukke zomerperiode gehad waarin er niet veel tijd was voor bloggen of vloggen. Leuk dat jullie weer meelezen. We hebben de afgelopen maanden veel gedeeld via Facebook, maar hierbij even een terugblik naar afgelopen seizoen.

 

Terugblik

Wat was het weer een fijn seizoen en wat hebben we genoten! We hebben de zon veel gezien en lekkere warme maar ook snikhete dagen gehad. Dit werd afgewisseld door dagen met regen, maar dat mocht de pret niet drukken. Het animatieteam was er weer met leuke activiteiten voor de kids, de Teenage Topper was er voor jongeren vanaf 14 jaar, we hadden onze eigen evenementen en er waren gelukkig vrijwilligers met de leukste speurtochten, droppings en andere activiteiten.

We hebben er met onze gasten weer een leuke zomer van gemaakt. Dank jullie wel voor inzet en gezelligheid! Omdat foto’s zoveel meer zeggen dan woorden hierbij een foto album met enkele hoogtepunten.

Wim en Liza, bedankt!

20 jaar lang hebben deze mensen de autopuzzelrit en de dropping iedere zomer verzorgd op de camping! Daar zijn we ze heel dankbaar voor en we gaan dit ook zeker missen. Wim en Liza heel hartelijk dank voor jullie inzet!

 

Komende tijd

De zomervakantie is dan wel voorbij, gelukkig hebben we de laatste jaren lekker kunnen genieten van een heerlijke nazomer! En die hopen we ook dit jaar weer mee te maken. De voorspellingen lijken goed voor het einde van de week, dus pak je zonnebril maar weer tevoorschijn en geniet van de zonnestralen!

Verder gaan wij ons deze winter weer bezig houden met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. We gaan naar beurzen, er zullen werkzaamheden worden opgepakt op het terrein en we gaan nieuwe plannen maken voor 2020. Van dit alles houden we jullie weer op de hoogte via onze blog. Dus blijf ons vooral volgen 🙂

Omdat samen eten en drinken altijd een goed idee is…

Ga naar Smaakmakersfestival De Wijk

Beleef op 21 & 22 september de perfecte afsluiter van jouw zomer.

Aan de oever van het riviertje de Reest, tussen de dorpjes De Wijk en IJhorst, wordt dit jaar voor de 6e keer het Smaakmakers Festival gevierd. Je bent van harte welkom met je grote liefde, je gezin, of spreek gezellig af met je vrienden of buren op dit foodtruck- en muziekfestival. Heerlijk eten uit mooie foodtrucks, geweldige live muziek, kunst & cultuur en volop vermaak voor de kinderen.

Laot gaon & geniet! Kijk voor meer informatie op https://www.smaakmakersfestival.nl/

Nog een tip uit de omgeving!

Grensloos Kunst Verkennen is een route langs beeldende kunstwerken in de dorpen de Wijk (Drenthe) en IJhorst (Overijssel) en in het landschap van het grensriviertje de Reest. De kunst die wordt getoond is een nadere verkenning meer dan waard. De route is 8 à 9 kilometer lang en heel geschikt om wandelend of fietsend af te leggen. Grensloos Kunst Verkennen 2019 is de 11e editie van deze kunstroute. Je kan de route deze week nog van donderdag 12 t/m zondag 15 september tussen 11:00 en 17:00 uur bekijken. Kijk voor meer informatie op https://grenslooskunstverkennen.nl/

Happen & Trappen bij De Vossenburcht

In de weekenden (vrijdag, zaterdag en zondag) in de periode t/m 27 oktober kan je tussen 11:30 en 14:00 uur starten met Happen & Trappen. Je start in de kantine met onze lunch “Het Fietsuurtje”, bestaande uit een lekker soepje, salade, een luxe broodje en een broodje kroket. Na deze goede bodem te hebben gelegd, krijg je van ons een fietskaart mee waar je uit diverse routes tussen de 20 en 40 km kan kiezen. Voor onderweg krijg je een knapzakje mee met drinken en wat lekkers voor onderweg. Bij terugkomst op de camping krijg je nog een ijsje van ons. Dit alles voor slechts € 9,95 p.p. Je kunt je eigen fietsen meenemen maar je kunt bij ons ook (Staphorster)fietsen huren.

Je kan het Happen & Trappen nu ook reserveren met een leuk kampeerarrangement. Kijk op onze website voor de actie.

Horeca

We zijn de komende weekenden op vrijdag van 11.30 – 00.00 uur, zaterdag van 11.30 – 00.00 uur en op zondag van 11.30 – 20.00 uur geopend. Kom je gezellig bij ons wijnen, een hapje eten of een biertje drinken? Elke vrijdag doen we nog steeds aan Happy Hour van 17.00 -18.00 uur. Een gezellige start van het weekend vinden wij 🙂 Zondag 27 oktober is de laatste dag dat wij geopend zijn. In de wintermaanden zijn we alleen op afspraak aanwezig voor feestjes en partijen.

Zwembad

Zondag 15 september is de laatste kans om een plons te nemen in het zwembad, hierna is het zwembad tot volgend seizoen gesloten.

Tips en ideeën voor volgend jaar

Wij worden heel erg blij van tips en verbeterpunten. En dan op een positieve en eerlijke manier zodat we er samen iets mee gaan doen. Goed kan altijd beter en gelukkig maken wij ook fouten. Want wie geen fouten maakt, maakt waarschijnlijk helemaal niets.

Bij de receptie kun je altijd terecht voor tips, aandachtspunten, je kunt je verhaal of frustraties delen en je mag ook best wel eens een veer in ons kontje steken 😉 Lekker face to face en persoonlijk. Of gewoon even een kletspraatje want daarvoor zitten we ook op de receptie.

Commentaar leveren via Facebook mag ook, daar doen we alleen niks mee. Dat verwijderen we want dat vinden we ontzettend ongezellig. We willen daar blijheid en vrijheid en dat medium is voor leuke dingen, inspiratie en positiviteit. Heb je iets wat je moeilijk vindt om ons te vertellen, dan hebben wij daar ook alle begrip voor. Gooi het gerust anoniem in onze brievenbus of verstuur het per post. Sharing is caring!

 

Bingooooo!

De volgende vrijdagen zal er weer een fijn potje bingo worden gespeeld op de camping:

*Vrijdag 13 sept

*Vrijdag 27 sept

*Vrijdag 11 okt

*Vrijdag 25 okt: de laatst bingo is een verrassingsbingo!

Noteer je het in je agenda en zien we je dan? 🙂

Tot zover onze eerste weekblog na de vakantieperiode. We streven er nu weer na wekelijks updates te plaatsen in onze weekblogs en je zo op de hoogte te houden van het reilen en zeilen op de camping. Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!