Weekblog 51 – Hoe meer zielen hoe meer vreugd!

Dag lieve mensen van het goede leven. Hier is dan eindelijk weer een blog. Tijdens dit schrijven zitten we met een zweetsnor op kantoor…maar! Wij houden wel van het mooie, zonnige weer. IJsjes eten, zwembad vol, de geur van BBQ, blije mensen, zon.  Oké, af en toe mogen we best een klein beetje klagen over hoe warm het is. Maar we zijn vooral dankbaar. Hoe is het met jullie gegaan tijdens deze warme dagen? Houden jullie het een beetje uit in de caravan/camper/tent? We vinden het leuk om te horen, laat een reactie achter onder dit bericht! Goede tips ook welkom J

Het is een drukke periode voor ons geweest, daardoor is de blog er een beetje bij ingeschoten. Onze excuses daarvoor! Het waren drukke maar ongelofelijke gezellige weken en wij hebben erg genoten van al het gezelschap met hemelvaar en Pinksteren. Je weet wat ze zeggen: ‘’hoe meer zielen hoe meer vreugd!” Er was een leuk animatieteam (Jossy en Kim), we hadden leuke gasten en de camping stond vol. Heerlijk! En daarbij hadden we ook nog eens heerlijk weer. Wij hopen dat jullie ook van deze dagen genoten hebben. Nu zijn we volop bezig met de voorbereidingen voor het hoogseizoen en met de gasten die nu aan het kamperen zijn.

Hierbij wat foto’s van de Hemelvaart en Pinksteren om de sfeer weer te geven. De foto’s zijn gemaakt door Rianne Brouwer –  In Beeld Met Rianne.

 

Ice Ice Baby

We hebben het al eerder vermeld in een blog, maar nog even een reminder; we hebben ook ijs te koop in de receptie! Is het een warme dag en is de horeca niet open? Kom dan tijdens openingstijden naar de receptie voor een heerlijk ijsje om even af te koelen.

 

All you need is love

And maybe a little ice cream

 

Opruimen maar 🙂

Aankomende zaterdag (29 juni) kun je weer grof vuil achter de boerderij brengen. Dat kan van 11.30 tot 12.00 uur. Hiervoor hoef je je niet aan te melden, je kunt er gewoon naar toe rijden.

 

 

Bingooooooo!

Vrijdag (28 juni) is er weer bingo! Kees en Mart zitten achter de ballen en de microfoon. We hebben de prijzen klaar staan en er zitten weer veel leuke prijzen tussen! Kom je vrijdag ook weer mee doen? We starten om 21.00 uur, inloop vanaf 20.30 uur.

 

Wie zal ik dit jaar weer eens de tent uitlokken?

We hebben nu ook tassen! Jullie hebben het vast al voorbij zien komen op Facebook, we zijn er erg trots op. Hier kunnen we alle spullen in doen die gasten krijgen tijdens het inchecken; pasjes, folders, waterkraansleutels etc. Wil je ook een tas? Kom dan even langs bij de receptie! Per plek (jaarplaats/seizoenplaats/kampeerplaats) geven we er 1 weg J

 

Smullen geblazen

Geen zin om te koken met het warme weer? Snappen wij wel! Kies eens voor onze daghap. Dit weekend staat het volgende op het menu:

vrijdag                  shoarma met aardappels en sla

zaterdag              bloemkoolschotel

zondag                 bami

De prijs voor een daghap is € 5,95. Je kunt de daghap eten in de horeca maar ook meenemen naar je huisje/kampeerplaats.