Weekblog 50 – Tijd voor taart

Hallo lieve lezers, leuk dat jullie onze weekblog weer hebben geopend. Dit is de 50ste editie dus dat is wel een klein applausje waard, toch? 😉 We hebben weer genoeg leuks te melden. Het openingsfeest bood gezelligheid en spektakel afgelopen zondag. Verder mochten we cadeautjes in ontvangst nemen op de receptie en tot slot kan er tegenwoordig (nog) meer wasjes worden gedraaid op de camping!

Lief!

Het is altijd een fijn gevoel wanneer gasten tevreden zijn, maar als ze dit dan ook nog laten blijken met cadeautjes… Nou dan is onze dag helemaal goed! We hebben genoten van een mooi bosje tulpen op de receptie. Vanmorgen werden we verwent met taart en kregen we van een andere gast ook nog heerlijke boeren cake! Superlief en voor ons als team een minifeestje in de pauzes 🙂 Allen heel hartelijk dank. Zeker niet nodig, maar wel leuk!

Bingoooo

Vanavond is het alweer tijd voor de 3e bingo van het seizoen. Mart en Remon zijn vanavond de bingo-masters en er zijn weer mooie prijzen te winnen! De bingo start om 21:00 uur en vanaf 20:30 uur zijn de bingoboekjes te koop voor € 7,00 per stuk. Hierbij even alle data van de bingo’s voor dit seizoen.

Vrijdag 17 mei / 31 mei / 7 juni / 14 juni / 28 juni / 12 juli / 26 juli / 2 aug. / 9 aug. / 16 aug. / 23 aug. / 30 aug. / 13 sept. / 27 sept. / 11 okt. / 25 okt. Ben je erbij? 

Het openingsfeest!

Afgelopen zondag luidden we het nieuwe seizoen in met onze gasten op de camping. Wat hebben we het getroffen met het weer. De zon liet zich gelukkig veel zien deze dag, waardoor alle festiviteiten buiten konden worden gevierd! ’s Morgens startten de muzikanten van de Altiband met een feestje. Er werd gedanst, meegezongen en heel veel geklapt. Ondertussen konden bezoekers genieten van een kopje koffie en een lekker plakje Krentenwegge. Voor alle moeders was er deze Moederdag nog een cadeautje met zoete snoepjes en een fijne douchegel.

’s Middags heeft Circus Okidoki uit Meppel een mooie show neergezet op het Burchtplein. In de pauze mochten kinderen op de camping zelf ook even “bij het circus”. Het ziet er allemaal misschien wel makkelijk uit, maar toen bleek het toch best lastig te zijn om te hoepelen, te jongleren of om op een koord te lopen. Verder kon men nog Mega Jenga, Mega 4 op een rij en Mega Mikado spelen. Ook als team gingen we even de strijd aan met elkaar 😉

Iedereen die er zondag bij was, bedankt! Dank voor jullie komst, jullie enthousiasme en voor de fijne sfeer. Heb je onze vlog al gezien die we zondag hebben gemaakt? Deze is te vinden op onze Facebookpagina!

Wasjes

Ken je dat liedje van “Kleine wasjes, grote wasjes, doe ze in de wasmachine” van Trafassi? Die kwam opeens even in me op toen er een nieuwe wasmachine werd geïnstalleerd in ons sanitair gebouw. Heb je veel of weinig was? Kom maar op! De machines kunnen het aan 🙂 Muntjes voor gebruik zijn te koop bij de receptie.

Olaaaaaa

Hierbij nog even een kiekje van de nieuwe bewegwijzering. Nu is het voor onze (nieuwe) gasten hopelijk geen vraag meer waar de receptie precies is op het terrein.

En mocht je de receptie dan hebben gevonden, bekijk dan binnen ook even onze nieuwste aanwinst! Ja ja, wanneer de kantine doordeweeks gesloten is, kan er nu toch ijs worden gekocht op de camping! Deze Ola-beauty is bevoorraad met heerlijke magnums, raketjes en bakjes Ben & Jerry’s. Onze schilders Bert en Kees werden al op een ijsje getrakteerd door Isis. De cornetto met Kinder Bueno is op dit moment favoriet.

AED punt

Zoals jullie vorige week konden lezen in de weekblog, is het informatiebord weggehaald. Hier hing altijd het AED-apparaat aan, maar geen nood! De AED hangt nu in het postvakkenhuisje.

Toeristeninfo

Naast de wand vol folders, hebben we nu ook een verrijdbaar folderrek op de receptie staan. Het heeft onze stagiaire Isis wat bloed, zweet en tranen gekost om dit exemplaar in elkaar te zetten, dus schakelde ze de hulp maar even in van onze handige mannen (Kees en Alex). Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan, toch? 😉

Kom snel eens langs om inspiratie op te doen van alle leuke dingen die er te doen zijn in de omgeving. Isis heeft voor de blog 3 activiteiten voor jullie uitgekozen die op het folderrek staan.

Tuinen Mien Ruys:

Kom een kijkje nemen in de prachtige tuinen van Mien Ruys in Dedemsvaart. Loop door de 30 inspirerende tuinen of volg een workshop schilderen! Je kan ook nog heel lekker lunchen in het theehuis.

Escape Rooms Assen:

In Escape Rooms Assen kan je met alle leeftijden een te gek avontuur beleven! Kan jij de raadsels oplossen? Kan je ontsnappen in 60 minuten? De tijd tikt! Er is een Kids Escape Room, Gezin Escape Room en Volwassenen Escape Rooms.

Hellendoorn:

In Avonturenpark Hellendoorn hebben alle kids een geweldige dag. Achtbanen, draaimolens en wildwaterbanen… noem maar op, het is er allemaal. Maak je klaar voor een dag vol avontuur!

Straatje leggen

De bestrating rondom het sanitair gebouw wordt aangepakt. Deze mannen zijn afgelopen week begonnen met het leggen van een pad van het gebouw naar de (nieuwe) comfortvelden toe. Komende week worden de werkzaamheden verder opgepakt. Top mannen!

Daghap

We sluiten af met de daghap voor dit weekend. Op vrijdag (vandaag) staan er gebakken aardappels met spek en ui, braadworst en rode kool op het menu. Zaterdag wordt er een heerlijke ovenschotel met bloemkool, gehakt en aardappelschijfjes klaargemaakt en zondag kan je terecht voor een lekker bord nasi! De daghap kost slechts € 5,95 per portie. Heb je een allergie of dieetwensen? Geef het dan gerust aan, zodat we er een volgende keer rekening mee kunnen houden.

Tot zover weekblog nummer 50! Dank voor het lezen, een heel mooi weekend gewenst en tot de volgende. X